Πατάει Ευρώπη το νέο Nissan GT-R Nismo

Πατάει Ευρώπη το νέο Nissan GT-R Nismo

Το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του ταχύτερου GT-R όλων των εποχών.

Στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης θα κάνει το πρώτο της ευρωπαϊκό ντεμπούτο η νέα κορυφαία έκδοση του Nissan GT-R, η Nismo, ενώ από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει και η εμπορική του διάθεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το μοντέλο, καθώς είχε παρουσιαστεί πριν μερικούς μήνες, ενώ έχουμε δει και το βίντεο από τον γύρο του στο Nürburgring που “έγραψε” 7:08:679. Στοιχεία επιδόσεων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά υπενθυμίζουμε ότι η Nismo έκδοση του Nissan GT-R διαθέτει διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα 3,8 λίτρων με απόδοση 600 ίππους και 66,5 kgm ροπή.

Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση του μοντέλου έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Bilstein και διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας: Comfort, Normal και R. Επιπλέον, οι τροχοί των 20” φορούν ειδικά εξελιγμένα για το GT-R Nismo ελαστικά της Dunlop. Ακόμα,τα αεροδυναμικά βοηθήματα αυξάνουν την αρνητική άντωση στα 300 km/h κατά 100 kg, με τον αεροδυναμικό συντελεστή να παραμένει στο Cd 0,27.

Τέλος, στο εσωτερικό συναντάμε νέες δίχρωμες επενδύσεις, μπάκετ καθίσματα της Recaro με ανθρακονημάτινη πλάτη, τιμόνι με επένδυση alcantara, διακοσμητικές φάσες από ανθρακονήματα και κόκκινο στροφόμετρο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube