«Επίσημα» σκίτσα του Volkswagen New Midsize Coupé

«Επίσημα» σκίτσα του Volkswagen New Midsize Coupé

Αρκετά επίσημα σκίτσα της έκδοσης παραγωγής του Volkswagen New Midsize Coupe διέρρευσαν και κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ.

Τον προηγούμενο μήνα, η Volkswagen παρουσίασε στην Auto China 2014, στο Πεκίνο, το πρωτότυπο New Midsize Coupé.

Μερικές μέρες αργότερα κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ από τα κινεζικά μέσα κάμποσες φωτογραφίες με την έκδοση παραγωγής του NMC χωρίς καθόλου καμουφλάζ.

Και τώρα το Volkswagen New Midsize Coupé επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο με νέα σκίτσα που «διέρρευσαν» από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη ενός σεντάν-κουπέ μοντέλου παραγωγής.

Όπως είχαμε αναφέρει σε πρόσφατη δημοσίευση, το New Midsize Coupé παραρωγής θα παρουσιαστεί επίσημα στο Guangzhou Auto Show και θα είναι ένα μοντέλο αποκλειστικά για την κινεζική αγορά. Θα βασίζεται στο VW Sagitar, την κινεζική εκδοχή του Jetta, για το οποίο θα αποτελεί την πιο σπορ έκφανσή του, όπως το CC για το Passat.

Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, το NMC παραγωγής κατά βάση δείχνει να μην απομακρύνεται σημαντικά από το πρωτότυπο, αν εξαιρέσει κάποιος τους μικρότερους τροχούς, την πιο μικρή εξάτμιση και το διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα.

Το εσωτερικό θα αποτελεί ένα τυπικό δείγμα καμπίνας VW αυτής της κατηγορίας, χωρίς νεωτερισμούς, όπως εξάλλου χωρίς τέτοιους ήταν και το πρωτότυπο.

Το NMC, αν και αρχικά όπως είπαμε θα διατεθεί αποκλειστικά στην κινεζική αγορά, μια αντίστοιχη έκδοση με ευρωπαϊκές προδιαγραφές είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί και στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά μάλλον το 2016, οπότε και θα βασιστεί στην επόμενη γενιά του Jetta.

[Πηγή jokeforblog.blogspot.it]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube