Νέο Volkswagen New Midsize Coupé, στην παραγωγή

Νέο Volkswagen New Midsize Coupé, στην παραγωγή

Πρωτότυπο του μοντέλου παραγωγής του NMC απαθανατίστηκε στην Κίνα. Πιστεύεται ότι θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2014.

Τουλάχιστον ένα πρωτότυπο του Volkswagen New Midsize Coupé, του κόνσεπτ που εμφανίστηκε στην Auto China 2014, στο Πεκίνο, νωρίτερα μέσα στον Απρίλιο, βρίσκεται σε φάση εξέλιξης.

Το New Midsize Coupé προ-παραγωγής απαθανατίτηκε επί κινεζικού εδάφους και δείχνει ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης. Τα κινεζικά μέσα αναφέρουν ότι το New Midsize Coupé θα διατεθεί στις εκθέσεις πριν από το τέλος του έτους και ότι θα κατασκευάζεται σε κινεζικό εργοστάσιο από την κοινοπραξία Shanghai-Volkswagen.



Το Volkswagen New Midsize Coupé παραγωγής θα αποκαλυφθεί επίσημα, πάντα κατά τον κινεζικό Τύπο, τον Δεκέμβριο στο Guangzhou Auto Show και θα βασίζεται στο Sagitar, το «κινεζικό» Jetta. Το NMC, που το όνομά του δεν θα είναι κατά τα φαινόμενο το οριστικό και επίσημο, θα αποτελεί για το Jetta ό,τι είναι για το Passat το CC. Μια πιο αεροδυναμική 4πορτη έκδοση σεντάν-κουπέ.

Όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες, το New Midsize Coupé αρχικά θα αποτελέσει ένα μοντέλο που θα διατεθεί αποκλειστικά στην κινεζική αγορά. Βέβαια, το πιθανότερο είναι αργότερα μια αντίστοιχη έκδοση με ευρωπαϊκές προδιαγραφές να εμφανιστεί και στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά μάλλον το 2016, οπότε και θα βασιστεί στην επόμενη γενιά του Jetta.

[Πηγή autohome.com.cn]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube