Ένα ακόμα teaser video για το νέο Hyundai Kona

Ένα ακόμα teaser video για το νέο Hyundai Kona

H Hyundai κλιμακώνει με teaser το ενδιαφέρον για το νέο μικρό SUV/crossover της, το Kona, που αποκαλύπτεται σε δύο εβδομάδες.

Παρά τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν σωρηδόν στο ίντερνετ με ακαμουφλάριστο το νέο Kona, η Hyundai συνεχίζει ακάθεκτη να κάνει το πρόγραμμα teasing, λίγο πριν από την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου, στις 13 Ιουνίου.

Το Hyundai Kona με τον τολμηρό και γοητευτικό σχεδιασμό αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της εταιρείας να γίνει η κορυφαία ασιατική εταιρεία στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για ένα μικρό SUV/crossover, κάτω από το Tucson, από το οποίο όμως υιοθετεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία και γραμμές.

Το εσωτερικό του Kona, όπως μπορείτε να διακρίνετε από τη φωτογραφία, έχει παρόμοια σχεδίαση με αυτή των τελευταίων μοντέλων της Hyundai, αλλά πλαισιώνεται και από ένα νέο head-up display, to oποίο κάνει την εμφάνισή του και στο παρακάτω video. Η προβολή των στοιχείων και των ενημερώσεων γίνεται σε μια μικρή πλαστική επιφάνεια που αναδύεται από τα ταμπλό, πίσω από τη «φούσκα» του καντράν. Όπως φημολογείται, προσφέρει καλή ορατότητα ακόμα και τις ηλιόλουστες ημέρες με φωτεινότητα 10.000 κηρίων ανά τετραγωνικό μέτρο.

Το επίσημο ντεμπούτο του νέου Hyundai Kona στο κοινό αναμένεται να γίνει στην IAA 2017, στην Φρανκφούρτη, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Διαβάστε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και δείτε την γκάμα των μοτέρ του νέου Hyundai Kona.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube