Έκθεση Γενεύης: Εμπλουτισμός των Ford Vignale

Έκθεση Γενεύης: Εμπλουτισμός των Ford Vignale

Τέσσερα ακόμα μοντέλα της Ford θα φορέσουν τον λογότυπο Vignale.

Μετά την παρουσίαση του εκρηκτικού Fiesta ST200, η Ford έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στην εμπλουτισμένη γκάμα των πολυτελών Vignale.

Πιο συγκεκριμένα, η Ford παρουσίασε τις Vignale εκδόσεις των Edge, S-MAX, Kuga και Mondeo 5d. Το Edge θα τοποθετηθεί εμπορικά πάνω από το Kuga και θα αποτελεί το μεγάλο SUV της φίρμας, με τις τιμές του ανακοινώνονται πριν το τέλος του έτους.

To S-MAX το περιμέναμε από καιρό να παρουσιαστεί και ως Vignale, μας το είχαν αναφέρει και στην παρουσίαση του αντίστοιχου Mondeo, και θα είναι διαθέσιμο άμεσα.

Η άλλη προσθήκη στην οικογένεια Vignale είναι η 5θυρη έκδοση του Mondeo. Ως γνωστόν, μέχρι πρότινος το Mondeo Vignale προσφερόταν μόνο σε 4θυρο και Wagon, αλλά η πρακτικότερη 5θυρη έκδοση που έχει ζήτηση στην Ευρώπη κέρδισε με την αξία της αυτή την αναβάθμιση.

Το άλλο Vignale που παρουσιάστηκε είναι ακόμα σε μορφή πρωτότυπου και αφορά το ανανεωμένο μεσαίο SUV Kuga. Η έκδοση παραγωγής του Kuga Vignale αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2017.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα Vignale θα έχουν στον στάνταρ εξοπλισμό το φρεσκαρισμένο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων SYNC3, ενώ υπάρχει και εμπλουτισμός στις προσφερόμενες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα δυνατότητα ταξιδιού στο Grand Prix του Μονακό, πρόσβαση σε VIP προβολές στο Φεστιβάλ των Καννών κ.α.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube