Δοκιμές επί ευρωπαϊκού εδάφους για το νέο ASX

Δοκιμές επί ευρωπαϊκού εδάφους για το νέο ASX

Η δεύτερη γενιά του μικρού crossover της Mitsubishi βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης και θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο.

Το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο των φωτογραφιών είναι το Mitsubishi ASX δεύτερης γενιάς που θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο και αυτή την περίοδο βρίσκεται επί ευρωπαϊκού εδάφους για δοκιμές εξέλιξης.

Μετά από έξι χρόνια εμπορικής διαδρομής για το υπάρχον μοντέλο της πρώτης γενιάς, η Mitsubishi θέλει οπωσδήποτε η νέα γενιά να παρουσιαστεί μέσα στο 2017 και να ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα από τις αρχές του 2018. Και αυτό γιατί ο ανταγωνισμός έχει γίνει πιο σκληρός από ποτέ, και σύμφωνα με αναλυτές η κατηγορία θα έχει ανοδικές πωλήσεις μέχρι και το 2020.

Τα λίγα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που μπορούμε να διακρίνουμε κάτω από το καμουφλάζ, είναι τα εμπρός φώτα και η πιο σφηνοειδής μάσκα που θυμίζουν το πρωτότυπο XR-PHEV II. Το βαριά καμουφλαρισμένο πίσω μέρος μαρτυρά ότι θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην σχεδίαση και την αεροδυναμική, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε και μια αρκετά σπορ έκδοση με τετρακίνηση και υβριδικό σύστημα. Σε γενικές γραμμές πάντως αναμένεται να μεγαλώσει σε σχέση με την υπάρχουσα πρώτη γενιά.

Η καμπίνα θα ευνοηθεί από την αύξηση των διαστάσεων και θα προσφέρει καλύτερους χώρους, ενώ αναμένεται να υπάρξει και βελτίωση της ποιότητας χάρη στα νέα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, θα υπάρξει και αναβάθμιση της ψυχαγωγίας των επιβατών με νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με μεγάλη συνδεσιμότητα.

[Πηγή: autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube