Διαρροή online για το Lynk&Co 02

Διαρροή online για το Lynk&Co 02

Φωτογραφίες του κινεζικού crossover και τρίτου μοντέλου της Geely διέρρευσαν πριν από την πρεμιέρα του στο Πεκίνο.

Διέρρευσαν online φωτογραφίες του κινεζικού crossover που τοποθετείται στην γκάμα της Geely κάτω από το Lynk&Co 01, ενός αυτοκινήτου που θα δούμε στην Ευρώπη το 2020.

Το τρίτο μοντέλο στην γκάμα της Lynk&Co συμφερόντων Geely αναμένεται στο Auto China 2018, τον προσεχή Απρίλιο. Το αυτοκίνητο δείχνει μια μικρότερη έκδοση του Lynk&Co 01 με το οποίο όμως μοιράζεται τα μηχανικά μέρη και άλλα τεχνικά στοιχεία.

Το 02 στηρίζεται πάνω στην πλατφόρμα CMA που έχει εξελιχτεί από κοινού με τη Volvo, θυγατρική της  Geely. Το αυτοκίνητο έχει μήκος 4,5 m, διάσταση που το κάνει δέκα πόντους κοντύτερο από το 01 και κάμποσους πόντους μεγαλύτερο από το Volvo XC40 με το οποίο όμως έχει απαράλλαχτο μεταξόνιο.

Όπως και η Volvo, η Lynk&Co έχει την πρόθεση να δώσει στα νέα μοντέλα της δυναμικά χαρακτηριστικά που να τέρπουν τον οδηγό, έτσι το set-up της ανάρτησης ρυθμίζεται με τις ευρωπαϊκές προτιμήσεις κατά νου. Το νέο crossover θα χρησιμοποιεί ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης, επίσης από κοινού εξελιγμένο με τη Volvo. Σύστημα που θα παρέχει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 80 km.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πρωτοφανείς υπηρεσίες από την Lynk & Co

Το θερμικό μέρος του συστήματος βασίζεται σε ένα 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα που θα συνδυάζεται με 7άρι διπλοσύμπλεκτο αυτόματο σασμάν, συστοιχία μπαταριών και ηλεκτρομοτέρ. Το βενζινοηλεκτρικό σύστημα θα είναι αρχικά διαθέσιμο από το 2018 με αυτονομία 50 km στο Volvo XC40 και Lynk&Co 01, πριν ανέβει στα 80 km, ανταγωνιζόμενο παρόμοιου μεγέθους αυτοκίνητα. Το 02 όμως θα εντάξει στην γκάμα του και ένα αμιγώς ηλεκτρικό BEV στις αρχές της επόμενης δεκαετίας, με αυτονομία 600 km.

H Lynk&Co θα κάνει την είσοδό της στην Ευρώπη το 2019, προωθώντας τα μοντέλα της ως αυτόνομη φίρμα, που αυτή τη στιγμή αποτελούνται από τα crossover 01 και 02 και την μπερλίνα 03. Το διαφορετικό είναι ότι η πώληση θα γίνεται online με τις περισσότερες πωλήσεις να γίνονται μέσω φόρμας συνδρομής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Νέο Polestar 1 [video]

Το 01 επιβεβαιώθηκε ότι θα πωλείται στην Κίνα έναντι 180.000 RMB (€23.000), οπότε το 02 θα πωλείται κάτω από αυτή την τιμή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube