Αυτό είναι το νέο Škoda Kodiaq

Αυτό είναι το νέο Škoda Kodiaq

Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μεγάλου SUV της Škoda.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Škoda Kodiaq είδαν παράνομα το φως της δημοσιότητας μέσω ενός σέρβικου φόρουμ της Škoda και μας δείχνουν πλήρως την εξωτερική εμφάνιση του νέου μοντέλου.

Μέχρι στιγμής, η Škoda μας έχει δείξει κάποια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και το εσωτερικό του μοντέλου, ενώ οι Άγγλοι συνάδελφοί μας έχουν οδηγήσει ήδη ένα καμουφλαρισμένο προπαραγωγής αυτοκίνητο.

Όπως περιμέναμε, η εμφάνιση του νέου Kodiaq παραπέμπει στο Superb και οι έντονες ακμές του αμαξώματος θυμίζουν το πρωτότυπο VisionS.

Μέχρι τώρα, ξέρουμε ότι την κορυφή της βενζινοκίνητης γκάμας θα καταλαμβάνει ένας TSI 180 ίππων, ενώ στην βάση βρίσκουμε τον 1.4 TSI με 125 ή 150 ίππους. Στους ντίζελ, βρίσκουμε τον 2.0 TDI με 150 ή 190 ίππους, ενώ όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG και θα υπάρχει δυνατότητα τετρακίνησης.

Πριν λίγες μέρες, η Škoda μας παρουσίασε την καμπίνα του νέου της SUV και γνωρίζουμε ότι έχει χώρο αποσκευών 720 λίτρων και δυνατότητα τοποθέτησης τρίτης σειράς καθισμάτων για να μπορεί να καθίζει έως επτά επιβάτες.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες θα έχουμε αργότερα μέσα στην μέρα όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube