Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Škoda Kodiaq

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Škoda Kodiaq

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό του μεγάλου SUV που θα παρουσιαστεί επίσημα μεθαύριο Πέμπτη.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι το μεγάλο SUV της Skoda, που θα είναι διαθέσιμο σε 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις, θα έχει ένα νέου τύπου σύστημα πολυμέσων Skoda Connect, με χειριστήρια για το ηχοσύστημα, το τηλέφωνο και τη δορυφορική πλοήγηση.

Η σχεδίαση του ταμπλό είναι διαφορετική από του Superb, με –μεταξύ άλλων– κατακόρυφους αντί οριζόντιους αεραγωγούς. Τα υλικά δείχνουν ανώτερης ποιότητας από των άλλων Skoda, συμβάλλοντας σε μια πιο πολυτελή εικόνα.

Τα καθίσματα στο μοντέλο της φωτογραφίας έχουν ημιδερμάτινες επενδύσεις με οριζόντιες ραβδώσεις που δείχνουν ότι πρόκειται για την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού. Οι εικόνες του χώρου αποσκευών δείχνουν μια τρίτη σειρά από δύο έξτρα καθίσματα που μπορούν να διπλωθούν και να έρθουν πρόσωπο με το δάπεδο του πορτμπαγκάζ.

Η Skoda λέει ότι η καμπίνα του Kodiaq προσφέρει κορυφαίους για την κατηγορία χώρους, χάρη στο μεγάλο εξωτερικό μήκος (4,70 m) και πλάτος (1,88 m) του αυτοκινήτου. Ο χώρος αποσκευών της 5θέσιας έκδοσης φτάνει τα 720 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους και τα 2.065(!) λίτρα με τα καθίσματα διπλωμένα.

Η εξωτερική σχεδίαση του Kodiaq έχει αποκαλυφθεί σε teaser, ενώ έχουμε ήδη οδηγήσει το αυτοκίνητο σε έκδοση προπαραγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το νέο Skoda Kodiaq σε μορφή πρωτοτύπου

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube