Αυτό είναι το νέο Honda Civic Type R παραγωγής

Αυτό είναι το νέο Honda Civic Type R παραγωγής

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν φανερώνουν ότι η έκδοση παραγωγής του Honda Civic Type R δεν διαφέρει πολύ από το πρωτότυπο που είχαμε δει το 2016.

Η πολύ επιθετική εμφάνιση του πρωτότυπου Honda Civic Type R που είχε παρουσιάσει η ιαπωνική φίρμα στην Έκθεση Παρισιού το 2016, τελικά δεν ήταν τόσο εξωφρενική ώστε να μην μπορεί να περάσει στην παραγωγή.

Το Honda Civic Type R παραγωγής θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Γενεύης. Όμως οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν το εμπρός και το πίσω μέρος του ήδη διέρρευσαν. Ο εντοπισμός διαφορών σε σχέση με το πρωτότυπο είναιι μια πραγματικά δύσκολη υπόθεση, αφού τα πάντα φαίνεται να έχουν μεταφερθεί αυτούσια, ή με τουλάχιστον ανεπαίσθητες αλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Ηonda Civic Type R

Κάτω από το καπό του νέου Honda Civic Type R θα υπάρχει ο ίδιος 2λιτρος τούρμπο με του απερχόμενου, όμως η ισχύς του θα έχει αυξηθεί λίγο από τους 310 PS, με πηγές να μιλούν για 330 PS. Η κίνηση θα εξακολουθήσει να περνά στον δρόμο μόνο από τους εμπρός τροχούς, όμως η πίσω ανάρτηση θα είναι πλέον μια διάταξη πολλαπλών συνδέσμων, όπως και στη συμβατική γκάμα του νέου Civic, προς αντικατάσταση του ημιάκαμπτου άξονα.

Φυσικά, αυτό το Honda Civic Type R θα επιχειρήσει να γίνει και πάλι το γρηγορότερο προσθιοκίνητο παραγωγής στο Nürburgring, τίτλο που σήμερα κατέχει το Volkswagen Golf GTI Clubsport S, με χρόνο 7’ 47” 19 [video]. Την επόμενη εβδομάδα, που θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου στην Έκθεση Γενεύης, ίσως εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μάθουμε και για κάποιον χρόνο-ρεκόρ



[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube