Scoop: Ανανεωμένη Mercedes-Benz S-Class ΜΥ2017 [video]

Scoop: Ανανεωμένη Mercedes-Benz S-Class ΜΥ2017 [video]

H Mercedes-Benz δοκιμάζει την ανανεωμένη S-Class στους δρόμους, όπου εμφανίστηκαν αρκετά πρωτότυπα χωρίς καμουφλάζ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά κατά την οποία πρωτότυπα της Mercedes-Benz S-Class ΜΥ2017 εμφανίστηκαν σε δοκιμή σε δημόσιους δρόμους.

Τα αυτοκίνητα δεν έφεραν κανένα καμουφλάζ και οι ορατές αλλαγές είναι μικρές και λίγες. Βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα, η Mercedes-Benz να δοκιμάζει διάφορα αναβαθμισμένα συστήματα, χρησιμοποιώντας «μουλάρια», οπότε το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι οι περιορισμένες αισθητικές αλλαγές στο εμπρός μέρος, όπου εμφανίζονται ανασχεδιασμένα γραφικά στα φανάρια με νέα φώτα ημέρας LED.

Η τελευταία S-Class που παρουσιάστηκε πριν από δυόμιση χρόνια, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα υποστεί το τυπικό facelift του μέσου της ζωής του μοντέλου, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική. Όσον αφορά την γκάμα, η σεντάν διαθέτει ήδη μια ευρεία ποικιλία κινητήρων βενζίνης, ντίζελ και υβριδικών συνδυασμών κινητήρα/κιβωτίου, οπότε εκεί δεν περιμένουμε να υπάρξει κάποια δραματική ή και καμία αλλαγή. Το πιθανότερο είναι να έχει ενισχυθεί η αποδοτικότητα των κινητήρων, με βελτίωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2.

Σημαντικότερες αναβαθμίσεις αναμένουμε από την καμπίνα, με ενίσχυση του συστήματος πολυμέσων και της συνδεσιμότητας. Επίσης, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, αναμένονται νέες ταπετσαρίες και συνδυασμοί υλικών, καθώς επίσης και νέα διακοσμητικά στοιχεία.

Μέχρις στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ντεμπουτάρει η ανανεωμένη Mercedes-Benz S-Class ΜΥ2017, αλλά μάλλον αυτό δεν αναμένεται να γίνει πριν περάσει το πρώτο 6μηνο του 2016. Η πιθανότερη εκδοχή είναι η επίσημη πρεμιέρα της ανανεωμένς ναυαρχίδας της γερμανικής εταιρείας νε γίνει με φυσική παρουσία στο Mondial de l’ Automobile, στο Παρίσι, αν και ψηφιακά μπορεί αυτό να συμβεί αρκετά νωρίτερα.

[Πηγή video  walkoART]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube