Αυτή είναι η σιλουέτα της νέας Porsche Cayenne [teaser-video]

Αυτή είναι η σιλουέτα της νέας Porsche Cayenne [teaser-video]

Νέο teaser από την Porsche αποκαλύπτει τη σιλουέτα της νέας Cayenne που θα ντεμπουτάρει on-line στις 29 Αυγούστου 22:00 Ελλάδος.

Την παραπάνω ημέρα και ώρα ο Γερμανός κατασκευαστής θα βρίσκεται σε live streaming για την πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου μεγάλου SUV του.

Aπευθείας λοιπόν από τον ιστότοπο του Zuffenhausen στην Στουτγάρδη, εμπρός στα διεθνή μίντια, οι άνθρωποι της Porsche θα παράσχουν την «εμπειρία μιας φαντασμαγορικής παρουσίασης που θα διαθέτει μουσική, φώτα και χορογραφία», όπως λένε.

Κατά τα ειωθότα της σύγχρονης επικοινωνίας και κατά πώς συνηθίζουν να κάνουν τελευταίως οι κατασκευαστές, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης του ενδιαφέροντος, η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα μιας σειρά από νέα teaser της επερχόμενης Cayenne, αποκαλύπτοντας μέρη του εξωτερικού σχεδιασμού της, μαζί και το χαρακτηριστικό προφίλ του αυτοκινήτου.


Οι εικόνες αυτές έρχονται ελάχιστες ημέρες ύστερα από το video που μας έδειξαν το αυτοκίνητο σε δοκιμάζεται εξαντλητικά και στο όριό του, σε ακραία τερέν και θερμοκρασίες που ποίκιλαν από -45 ºC έως 50+ ºC.

Όπως και οι προηγούμενες συνονόματές της, η Porsche Cayenne 2018, ολοκαίνουργια μέσα έξω, θα συνεχίσει να κονταροχτυπιέται στην αγορά με τα Mercedes-Benz GLE, BMW X5 και Audi Q7. Η επιλογή των μοτέρ ξεκινά με τους συνήθεις V6 για να καταλήξει στους επίσης συνήθεις κινητήρες V8, φυσικά απαξάπαντες τούρμπο. Αργότερα, η γκάμα θα εμπλουτιστεί από μερικά επαναφορτιζόμενα ηλεκτρικά μοντέλα και βέβαια ντίζελ, μόλις πάψει να υφίσταται το πρόβλημα με την παραπλάνηση των μετρήσεων ρύπων στον 3λιτρο V6 της γκάμας.

Η νέα Cayenne θα κάνει την πρεμιέρα της εντός έδρας, στην ΙΑΑ 2017, στην Φρανκφούρτη, σε 20 ημέρες από σήμερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube