Αυτά θα είναι τα νέα μοντέλα της VW το 2018 [video]

Αυτά θα είναι τα νέα μοντέλα της VW το 2018 [video]

Σε ένα επίσημο teaser video, η Volkswagen μας αποκαλύπτει – εν μέρει– τα νέα αυτοκίνητα που θα παρουσιάσει μέσα στη χρονιά.

Η Volkswagen είναι μια εταιρεία που καλύπτει πρακτικά όλους τους τομείς της αυτοκίνησης, οπότε αναμενόμενα η ατζέντα της για το 2018 αφορά σε πολλές κατηγορίες μοντέλων, από σπορ μίνι πόλης και crossover/SUV μέχρι ηλεκτρικά αγωνιστικά.

Το επερχόμενο up! GTI δεν είναι πλέον μυστικό, αφού το έχουμε ήδη οδηγήσει σε μορφή πρωτοτύπου. Όμως εδώ επιβεβαιώνεται επίσημα ότι θα διατεθεί στην αγορά στις αρχές της χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το νέο VW up! GTI

Είδηση αποτελεί το γεγονός ότι το νέο VW Touareg της 3ης γενιάς θα κάνει την πρεμιέρα του τον ερχόμενο Απρίλιο στην Έκθεση του Πεκίνου (Beijing Motor Show). Απ’ ό,τι φαίνεται θα αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από το πρωτότυπο T-Prime Concept GTE, που παρουσιάστηκε πέρσι στην ίδια έκθεση, οπότε θα έχει πιο δυναμική εμφάνιση από το σημερινό μοντέλο.

 Στη συνέχεια της χρονιάς ο πυρετός νέων παρουσιάσεων θα ανέβει. Θα δούμε το νέο μικρομεσαίο σεντάν VW Jetta και κυρίως το μικρό crossover T-Cross που θα βασίζεται στο Polo και θα είναι αντίστοιχο του SEAT Arona.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το SEAT Arona 1.0 ECO TSI 115 PS

Θα δούμε επίσης ένα νέο, πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της σειράς I.D., αλλά και ένα επίσης ηλεκτρικό αγωνιστικό πρωτότυπο, που θα διεκδικήσει την νίκη στην κατηγορίας του, στη φημισμένη ανάβαση του Pikes Peak, στο Colorado των ΗΠΑ.

[Πηγή: Volkswagen News]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube