Αποκάλυψη: Λεπτομέρειες για το Tesla Model 3

Αποκάλυψη: Λεπτομέρειες για το Tesla Model 3

Μια σειρά από προδιαγραφές για το νέο Tesla Model 3 διέρρευσαν υπό τη μορφή συγκριτικής καρτέλας με το Tesla Model S.

Σύμφωνα με το InsideEVs, πηγή μέσα από την Tesla άφησε να διαρρεύσουν οι πληροφορίες που βλέπετε στην καρτέλα που αποτελεί μέρος της καμπάνιας της Tesla για να φρενάρει τη ζήτηση του Model 3.

Η ίδια αυτή καρτέλα πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί από τους πωλητές της Tesla για να προωθήσουν εντονότερα το Model S στους υποψήφιους αγοραστές, αποθαρρύνοντάς τους από την αγορά του πιο οικονομικού Model 3. Εδώ να διευκρινίσουμε ότι η ζήτηση για το τελευταίο έχει κλιμακωθεί σε τέτοιο βαθμό που είναι αδύνατον να ανταποκριθεί η παραγωγική δυνατότητα της Tesla, εξ ου και ο τακτικισμός που προσπαθεί να γυρίσει το αγοραστικό ρεύμα προς το ακριβότερο Model S.

Ο Elon Musk παραδέχτηκε πρόσφατα ότι το ρεύμα αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στην εταιρεία, οδηγώντας την στη δημιουργία μια καμπάνιας «αντί-πώλησης». «Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι ότι το Model 3 δεν είναι η τρίτη έκδοση του αυτοκινήτου μας», είπε ο Musk.

«Το Model 3 είναι στην πραγματικότητα μια μικρότερη, πιο οικονομική έκδοση του Model S με υποδεέστερα χαρακτηριστικά», πρόσθεσε ο Musk.

Όσον αφορά τη συγκριτική καρτέλα, αποκαλύπτεται ότι το Model 3 έχει μήκος 4,69 m, χρειάζεται 5,7” για το σπριντ των 0-100 km/h και έχει αυτονομία περίπου 350 km με μία φόρτιση, Επίσης αναφέρει ότι διαθέτει μία απλή οθόνη αφής 15” και επαναλαμβάνει αυτό που γνωρίζαμε ήδη, ότι οι ιδιοκτήτες του Model 3 χρεώνονται για να κάνουν χρήση του εταιρικού δικτύου υπερφορτιστών (Supercharger). 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube