Alfa Romeo: Το λανσάρισμα της Giulia καθυστέρησε λόγω τεχνικών θεμάτων

Alfa Romeo: Το λανσάρισμα της Giulia καθυστέρησε λόγω τεχνικών θεμάτων

Ωστόσο ο επικεφαλής της εταιρείας αναφέρει ότι πηγάζουν από το κυνήγι της τελειότητας και πως η επίλυσή τους είναι θέμα εβδομάδων.

Ο επικεφαλής για το λανσάρισμα της Alfa Romeo Giulia, Fabrizio Curci, παραδέχτηκε ότι το πολυαναμενόμενο νέο μοντέλο έχει καθυστερήσει μερικές εβδομάδες λόγω κάποιων τεχνικών θεμάτων που πρέπει να επιλυθούν.

Όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε αποτυχία του αυτοκινήτου να περάσει τα ευρωπαϊκά crash test. Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Ακόμα και η τελευταία βίδα του αυτοκινήτου είναι καινούργια, παράλληλα όμως η ποιότητά του πρέπει να καλύπτει υψηλές απαιτήσεις από την πρώτη ημέρα της παραγωγής. Αυτό έχει δημιουργήσει καθυστερήσεις εβδομάδων, αλλά σε καμία περίπτωση μηνών. Το αυτοκίνητο ουσιαστικά είναι έτοιμο και πληροί όλους τους ισχύοντες κανονισμούς».

Πάντως, δεν έγινε καμία αναφορά στην ημερομηνία έναρξης της παραγωγής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Μαρτίου, ενώ πλέον έχει μετατεθεί για την τελευταία ημέρα του ίδιου μήνα.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube