Έκθεση Γενεύης: Παρουσιάστηκε η γκάμα της Alfa Romeo Giulia

Έκθεση Γενεύης: Παρουσιάστηκε η γκάμα της Alfa Romeo Giulia

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της νέας μεσαίας Alfa Romeo.

Όπως είχαμε γράψει και πριν μία εβδομάδα, η Alfa Romeo παρουσίασε στην Έκθεση της Γενεύης την γκάμα κινητήρων της νέας Giulia.

Πέρα από την παρουσίαση λοιπόν της κορυφαίας QV, το περίπτερο της Alfa Romeo έχει και την δίλιτρη έκδοση βενζίνης και την πετρελαιοκίνητη 2.2. Πιο συγκεκριμένα, ο νέο αλουμινένιος δίλιτρος βενζίνης διαθέτει άμεσο ψεκασμό, τούρμπο και σύστημα MultiAir II (ηλεκτροϋδραυλικά ελεγχόμενες βαλβίδες εισαγωγής), και αποδίδει 200 ίππους στις 5.000 rpm και 33,6 kgm ροπή στις 1.750 rpm.

Η πετρελαιοκίνητη έκδοση διαθέτει ένα καινούριο αλουμινένιο 2.2 MultiJet II με τουρμπίνα με πτερύγια μεταβλητής γεωμετρίας και άμεσο ψεκασμό common rail, και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος: με 150 ίππους και 38,7 kgm ροπή ή με 180 ίππους και 45,9 kgm ροπή.

Όλες οι νέες εκδόσεις κινητήρα συνδυάζονται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο που στέλνει την δύναμη στον πίσω άξονα, ενώ προαιρετικά θα προσφέρεται και 8άρι αυτόματο.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία, Giulia, Super και Quadrifoglio, ενώ προσφέρονται και δύο πακέτα με την ονομασία Luxury και Sport. Τέλος, οι παραγγελίες για την καινούρια Giulia θα ξεκινήσουν στις 15 Απριλίου.

[Πηγή: Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube