Lynk & Co 03 σε αβάν πρεμιέρ

Lynk & Co 03 σε αβάν πρεμιέρ

Ο Κινέζος ξάδελφος του μελλοντικού Volvo V40 εμφανίστηκε νωρίτερα. Και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του Lynk & Co 03. Θυμηθείτε ότι θα συναρμολογείται στην Ευρώπη για την Ευρώπη.

Η ιστορία του κατασκευαστή Lynk & Co ξεκινά στην Κίνα, στο πλαίσιο του γκρουπ Geely, ιδιοκτήτη της Volvo. Ωστόσο, η νεαρή φίρμα δεν θα απευθύνεται μόνο σε Κινέζους πελάτες, δεδομένου ότι η Lynk & Co έχει ήδη προγραμματίσει να συναρμολογήσει αυτοκίνητα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Βέλγιο

Η Lynk & Co θα επωφεληθεί από την κοινή χρήση σε πλατφόρμες με τη Volvo για την παραγωγή του Volvo XC40 και του μελλοντικού V40 –αρχιτεκτονική CMΑ.

Κι ενώ περιμένουμε να ανακαλύψουμε το νέο Volvo V40, αυτές είναι οι πρώτες εικόνες της μπερλίνας Lynk & Co 03. Έτσι, ύστερα από τα δύο SUV της φίρμα, τα 01 και 02, η συνέχεια συνίσταται σε μια κλασική μπερλίνα τριών όγκων, ένα πιο κλασικό σχέδιο, τουλάχιστον στο πνεύμα.

Lynk & Co 03

Ο σχεδιασμός είναι πέρα για πέρα τυπικός «κούρσας», με γραμμές και καμπύλες δανεισμένες σε μεγάλο βαθμό από τα πρωτότυπα Lynk & Co. Κάτω από το καπό του 03 θα βρίσκεται ο 3κύλινδρος 1.500άρης τούρμπο που γνωρίσουμε από τα Volvo, σε εκδοχή 156 PS. Στη συνέχεια αναμένεται η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του 03, η οποία θα ακολουθηθεί το δίχως άλλο από μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Lynk & Co 03

Η φίρμα θα προτείνει ένα σχήμα πώλησης αποκλειστικά online για τα αυτοκίνητά της. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει τις τυπικές εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες. Αντιθέτως, θα διαθέτει μόνο μία αντιπροσωπεία ανά χώρα, αρχίζοντας από το Άμστερνταμ, στην Ολλανδία. 

Lynk & Co 03

Το υπόλοιπο της επαφής με τον πελάτη θα γίνεται είτε online είτε μέσω μιας μετακινούμενης αναδυόμενης λειτουργίας. Και ενώ θα πουλάει το αυτοκίνητο απευθείας αν κάποιος το θελήσει, ελπίζει αντ’ αυτού να κερδίσει την αποδοχή των πελατών με ένα σύστημα πλήρους συνδρομής, με τον πελάτη να πληρώνει ανά μήνα για να χρησιμοποιεί ένα μοντέλο της Lynk & Co.

Τα πρώτα μοντέλα της Lynk & Co αναμένεται να φτάσουν στην Ευρώπη κατά το δεύτερο 6μηνο του 2019.

Lynk & Co 03

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube