Υπηρεσία αποκατάστασης από την Pagani

Υπηρεσία αποκατάστασης από την Pagani

Οι ιδιοκτήτες των πρώτων μοντέλων της Pagani μπορούν πλέον να αποκαθιστούν τo αυτοκίνητό τους μέσω ενός νέου προγράμματος επαναφοράς στην αρχική κατάστασή του.

Με την ονομασία «Pagani Rinascimento», το πρόγραμμα αποκατάστασης στοχεύει να διαφυλάξει την ακεραιότητα των πρώτων μοντέλων της Pagani, επαναφέροντάς τα στην ορίτζιναλ κατάσταση που βρίσκονταν όταν άφηναν τη γραμμή παραγωγής.

Σύμφωνα με τον Ιταλό κατασκευαστή, «Δεν υπάρχει ούτε βίδα ή παξιμάδι που να ξεφύγει κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας αποκατάστασης: Κάθε εξάρτημα παρατηρείται, εξετάζεται και αποκαθίσταται, προκειμένου να επιστρέψει στον τέλειο και πρωτότυπο αρχικό συνδυασμό τεχνικής και τεχνολογίας».

Από το 1997, οπότε και λανσαρίστηκε το πρώτο μοντέλο, η Pagani κατασκεύασε 137 αυτοκίνητα και είτε το πιστεύετε είτε όχι υπάρχουν ιδιοκτήτες Zonda που έχουν διανύσει με το αυτοκίνητό τους πάνω από 100.000 km. Γι’ αυτούς που αναζητούν να αποκαταστήσουν αυθεντικά τη Zonda τους, κάνοντά την σχεδόν καινούργια, χρειάζεται να γνωρίζουν ότι το τιμ από το Pagani Rinascimento θα εργάζεται αποκλειστικά σε ένα αυτοκίνητο τη φορά. Κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας, η Pagani θα τεκμηριώνει την εργασία της με εικόνες, σχέδια και τεχνικά δεδομένα, τα οποία θα συλλέγονται στο ειδικό «Pagani Rinascimento Book», πιστοποιώντας ότι ταιριάζουν με τα υπάρχοντα αρχικά δεδομένα. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες είναι σε θέση να πιστοποιήσουν τη διαδικασία αποκατάστασης, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό τους είναι μία επισήμως αποκατεστημένη Zonda από την Pagani Automobili.

 

«Για να φέρει πίσω το φως και το αρχικό μεγαλείο αυτών των αριστουργημάτων, είναι μια ευχαρίστηση καθώς και μια μεγάλη ευθύνη», δήλωσε λυρικά και αυτάρεσκα –όχι άδικα- ο Horácio Pagani. «Οι πελάτες μας βασίζονται σε εμάς επειδή είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που είναι σε θέση να αναδημιουργήσουν και να αποκαταστήσουν τις Pagani, όπως ακριβώς βγήκαν από το ατελιέ μας. Θέλουμε να δώσουμε στους πελάτες μας το συναίσθημα να ενθουσιαστούν όπως την πρώτη φορά».

[Πηγή Pagani Automobili]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube