Volvo: Εφικτές οι 500.000 πωλήσεις το 2015

Volvo: Εφικτές οι 500.000 πωλήσεις το 2015

Μπορεί η χρονιά μόλις να άρχισε, η Volvo όμως προσβλέπει ήδη σε μια «έκρηξη» στις πωλήσεις της για τους προσεχείς μήνες, χάρη και το νέο XC90.

H Volvo μπορεί να μην παρουσιάζει κάποιο μεγάλο νεωτερισμό στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να είναι αισιόδοξη για την εφετινή χρονιά.

Στην ελβετική πρωτεύουσα, η σουηδική εταιρεία δεν θα παρουσιάσει καινούργια αυτοκίνητα «παρά» τα V60 και S60 Cross Country σε ευρωπαϊκή πρεμιέρα, καθώς και το XC90 R-Design, αλλά ταυτόχρονα προαναγγέλλει και αύξηση των πωλήσεων για το 2015. «Υπό την ώθηση της συνεχιζόμενης ανάπτυξης στην Κίνα και στην Ευρώπη, αλλά και της επιστροφής της ανάπτυξης στις ΗΠΑ», αλλά και χάρη στο λανσάρισμα του νέου XC90, η Volvo ελπίζει «να πετύχει την πώληση 500.000 αυτοκινήτων έναντι 465.866 το 2014», αναφέρει δελτίο Τύπου της εταιρείας.

«Η ιστορία της Volvo θα συνεχίζει να εγγράφεται μέσα στην ανάπτυξη και προς την αειφόρο αποδοτικότητα», δήλωσε ο Hakan Samuelsson, πρόεδρος της σουηδικής εταιρείας. «Αυτή τη χρονιά, χωρίς καμία αμφιβολία θα επωφεληθούμε από τη δυναμικότητα που δημιουργείται από το λανσάρισμα του XC90. Το αυτοκίνητο αυτό είναι ήδη επιτυχία. Έχουμε ήδη καταγράψει 17.000 παραγγελίες που αποτελούν το ένα τέταρτο της παραγωγής του 2015», συμπλήρωσε.

Σε πιο μακροπρόθεσμη πρόβλεψη, η φιλοδοξία της Volvo είναι να «εδραιώσει τη θέση της ως premium κατασκευαστή σε παγκόσμιο επίπεδο». «Κινούμενη από την πλήρη ανανέωση της γκάμας των προϊόντων της μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, η Volvo σχεδιάζει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της για να πιάσει τις 800.000 αυτοκίνητα ετησίως το 2020».

[Πηγή Volvo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube