Video: Ποιο σούπερκαρ έχει τον καλύτερο ήχο;

Video: Ποιο σούπερκαρ έχει τον καλύτερο ήχο;

Παρέλαση σούπερκαρ στους δρόμους του Monaco. Από Ferrari F40 μέχρι Lamborghini Aventador και Koenigsegg, γκαζώνουν για τα… αυτιά σας μόνο.

Είναι μάλλον απίθανο να συναντήσει κανείς περισσότερα σούπερκαρ μαζεμένα κάπου αλλού πέρα από το Monaco. Οποιαδήποτε μέρα. Πόσω μάλλον τις ημέρες της έκθεσης Top Marques.

H έκθεση Top Marques που γίνεται στο Πριγκιπάτο κάθε χρόνο την άνοιξη, είναι η συγκέντρωση του παγκόσμιου πλούτου. Σε αυτήν εκτίθενται προϊόντα διαφόρων κατηγοριών όπως αυτοκίνητα, σκάφη, ρολόγια, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, ακόμη και… ελικόπτερα και αεροσκάφη. Κοινός παρονομαστής η πολυτέλεια, η σπανιότητα, το κύρος και φυσικά η εξωφρενικά ακριβή τιμή.

Δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη αφορμή ώστε οι δρόμοι του Monaco να γεμίσουν με σούπερκαρ. Όμως αυτό που γίνεται τις μέρες της Top Marques ξεπερνά και την πιο ζωηρή φαντασία. Με την ανοχή της κατά τα άλλα αυστηρής αστυνομίας, οι οδηγοί των πιο εξωφρενικών αυτοκινήτων του πλανήτη γκαζώνουν ακόμη και μέσα στο τούνελ, προς τέρψιν των παρατηρητών.

Απολαύστε στο βίντεο 13 λεπτών εικόνα και ήχο από κλασικά σούπερκαρ στην εργοστασιακή τους μορφή ή και βελτιωμένα, να μαρσάρουν, να καίνε λάστιχο και να ξερνούν φλόγες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube