Μεταχειρισμένες Veyron με τη σφραγίδα της Bugatti

Μεταχειρισμένες Veyron με τη σφραγίδα της Bugatti

Δεν χρειάζεται να αγωνιάς για το αν θα βρεις μεταχειρισμένη Veyron σε καλή κατάσταση. Πλέον φροντίζει η ίδια η Bugatti γι’ αυτό.

Ένα πρόγραμμα που έχει σκοπό να διασφαλίσει την αξία των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της λανσάρει η Bugatti. Οι Bugatti Veyron 16.4 και Veyron 16.4 Super Sport που θα εντάσσονται στο πρόγραμμα Bugatti Certified θα περνάνε από πλήρες service ώστε να διασφαλιστεί ότι παραμένουν «σε άριστη κατάσταση μηχανικά και εμφανισιακά».

«Όταν κάποιος επιλέγει μια Veyron αγοράζει ένα μοναδικό προϊόν το οποίο δεν ξεχωρίζει μόνο λόγω των επιδόσεων και της τεχνολογικής υπεροχής του αλλά και λόγω της παράδοσης της φίρμας», δήλωσε ο Stefan Brungs, διευθυντής πωλήσεων και marketing της Bugatti. «Οι Bugatti αγοράζονται ως συλλεκτικά αντικείμενα. Και είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να εξασφαλίσουμε ότι η επένδυσή τους θα αντέξει στο χρόνο».

Το πρόγραμμα Bugatti Certified λανσάρεται στην έκθεση πολυτελών και ιστορικών αυτοκινήτων Techno Classica, που πραγματοποιείται από τις 26 ως τις 30 Μαρτίου στο Essen της Γερμανίας.

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube