Θερμική Porsche Macan, πρόωρη «συνταξιοδότηση» από το 2024;

Θερμική Porsche Macan, πρόωρη «συνταξιοδότηση» από το 2024;

Λόγω της έλλειψης συμβατού πιστοποιητικού κυβερνοασφάλειας, βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, η θερμική Porsche Macn που διατίθεται αυτή τη στιγμή δεν θα πουλιέται πλέον το 2024.

Porsche Macan

Οι πληροφορίες αυτές κοινοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης της μελλοντικής ηλεκτρικής Porsche Macan από εκπρόσωπο του κατασκευαστή της Στουτγάρδης.

Η υπάρχουσα Porsche Macan δεν είναι ενημερωμένη σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια. Ένα σκληρό πλήγμα για την Porsche, η οποία σχεδίαζε να συνεχίσει να εμπορεύεται την υπάρχουσα Macan παράλληλα με την αποκλειστικά ηλεκτροκίνητη διάδοχό της που αναμένεται το 2024.

Προς το παρόν, αυτή η απόφαση αφορά μόνο τις πωλήσεις στην Ευρώπη. Σε άλλες ηπείρους από την άλλη, η Porsche Macan θα συνεχίσει την εμπορική καριέρα της

Porsche Macan

Η τελευταία θα γίνει όταν λανσαριστεί το πρώτο μοντέλο του Ομίλου Volkswagen που θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική PPE, που προορίζεται για την premium ηλεκτρική κίνηση του ομίλου και που θα μοιράζονται οι Audi, Bentley και Porsche.

Προς το παρόν, αυτή η απόφαση αφορά μόνο τις πωλήσεις στην Ευρώπη. Σε άλλες ηπείρους από την άλλη, η Porsche Macan θα συνεχίσει την εμπορική καριέρα της. Η ιστορία βέβαια δεν έχει τελειώσει για τους Ευρωπαίους υποψήφιους αγοραστές. Καθώς μέχρι τον Απρίλιο θα είναι δυνατή η παραγγελία μιας βενζινοκίνητης Porsche Macan. Είναι λοιπόν απολύτως πιθανό το νέο και το παλιό να συνυπάρχουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Διότι τελικά, η ηλεκτρική Macan εικάζεται ότι θα παρουσιαστεί στο κοινό στις αρχές του 2024.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube