Θαύμα! Τζιπ 4x4 περπατάει πάνω στο νερό! [video]

Θαύμα! Τζιπ 4x4 περπατάει πάνω στο νερό! [video]

Το βλέπεις και νομίζεις ότι το έχει παρασύρει ο αφρισμένος χείμαρρος. Και όμως…

Εικόνες αυτοκινήτων που έχουν παρασυρθεί από το ρεύμα πλημμυρισμένων χειμάρρων έχουμε δει πολλές.

Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, το αυτοκίνητο τουμπάρεικουτρουβαλάει, γεμίζει νερά και συχνά βυθίζεται, με ολέθριες συνέπειες για τους επιβάτες του.

Βλέπουμε λοιπόν στο video το Toyota Land Cruiser 70 να κατεβαίνει με ταχύτητα το αφρισμένο ποτάμι και περιμένουμε την αναπόφευκτη κατάληξη.

Όμως φαίνεται πως ο οδηγός είναι άγιος, γκουρού ή μάγος. Δείχνει να κατευθύνει το αυτοκίνητο προς την όχθη, κι όταν φτάνει εκεί, σκαρφαλώνει και συνεχίζει την πορεία του στην ξηρά σαν να μην έχει συμβεί τίποτε!

Θαύμα; Μάλλον όχι, αφού το τελευταίο αυτού του τύπου το έχει κάνει, ξέρετε Ποιος, εδώ και 2.000 χρόνια. Απλά ο οδηγός του video είχε την τύχη βουνό, αφού το αυτοκίνητο δεν βυθίστηκε και το ρεύμα δεν το γύρισε στο πλάι για να το τουμπάρει, αλλά το κατηύθυνε προς την όχθη. Και το λαχείο: ο κινητήρας δούλευε ακόμα! Οπότε ο οδηγός, μόλις πάτησαν οι τροχοί κάτω, γκάζωσε, ανέβηκε στην ξηρά κι έφυγε σαν κύριος, αφήνοντας τις γυναίκες και τα παιδιά, που ήταν στην όχθη, άφωνους.

Άλλες πληροφορίες για το τι συνέβη ακριβώς και πού, δεν έχουμε. Το σκηνικό δείχνει να είναι κάπου στη Βόρεια Αφρική, όπου σπάνια βρέχει, αλλά άμα βρέξει του δίνει και καταλαβαίνει… Πάντως, don’t try this at home!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube