Το Subaru Viziv Performance STI concept γεννά ελπίδες

Το Subaru Viziv Performance STI concept γεννά ελπίδες

Η Subaru δεν εγκαταλείπει τη φιλοσοφία εξέλιξης μοντέλων STI, παρότι μόλις έπεσε η αυλαία για το κορυφαίο Impreza.

Η Subaru δεν έχει μαζικές πωλήσεις όπως άλλοι κατασκευαστές, αλλά έχει πιστούς οπαδούς, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα των αυτοκινήτων της. Προς ικανοποίηση τους, και παρότι μόλις έπεσε η αυλαία για την κορυφαία έκδοση του Impreza, η Subaru δεν εγκαταλείπει τη λογική εξέλιξης εκδόσεων STI.

Το Viziv Performance concept είχε παρουσιαστεί ακριβώς έναν χρόνο πριν, στο Σαλόνι του Τόκιο του 2017. Φέτος η μάρκα επανέρχεται στον ίδιο χώρο με μια έκδοση STI, που τονίζει τον δυναμικό χαρακτήρα και τις δυνατότητες του μοντέλου. Σύμφωνα με τη Subaru, το Viziv Performance ήταν φορέας των σπορ γονιδίων και της αγωνιστικής κληρονομιάς των Legacy και Impreza.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Από €22.700 το νέο Subaru Impreza

Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές. Πέρα από το ότι διατηρεί τον επίπεδο κινητήρα και την 4κίνηση symmetrical all-wheel drive. Σύμφωνα με πηγές, όλα δείχνουν ότι το επόμενο WRX STI αναμένεται να είναι plug-in hybrid. Το αυτοκίνητο πατά στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Subaru που θα μπει στην παραγωγή από το 2020. Η οποία θα επιτρέψει στη μάρκα να υλοποιήσει το όραμά της για τη δημιουργία αυτοκινήτων που θα προσφέρουν στον οδηγό απόλαυση και… πνευματική γαλήνη.

Πηγή Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube