Από €22.700 το νέο Subaru Impreza

Από €22.700 το νέο Subaru Impreza

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση της πέμπτης γενιάς του Subaru Impreza.

Η πέμπτη γενιά του ιαπωνικού μικρομεσαίου βρίσκεται στη χώρα μας και η ελληνική αντιπροσωπεία της Subaru ανακοίνωσε το πλήρη τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Αναλυτικότερα, το νέο Impreza προσφέρεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα και τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού. Η βασική έκδοση κινητήρα αφορά τον 1.6 Boxer που αποδίδει 114 ίππους και 15,3 kgm ροπή, και ακολουθεί ο 2λιτρος επίπεδος με 156 ίππους και 20 kgm ροπή. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται αυτόματο κιβώτιο CVT και φυσικά είναι τετρακίνητες.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τέσσερα, Pure, Style, Style Navi και Premium, με το βασικό Pure να διαθέτει 7 αερόσακους (μαζί με αυτόν για τα γόνατα του οδηγού), ενεργά εμπρός προσκέφαλα, ESP, Hill Hold Assist, ενεργό cruise control, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες βροχής και φώτων, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, keyless entry, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5” και χειριστήρια στο τιμόνι, Apple CarPlay και Android Auto κ.α.

Για να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του νέου Subaru Impreza, ανοίξτε τα επισυναπτόμενα αρχεία pdf.

ΈκδοσηΤιμή
1.6i ES Pure€22.700
1.6i-S ES Style€26.700
1.6i-S ES Style Navi€28.635
2.0i-S ES Premium€35.500

[Πηγή: Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube