Preview της δεύτερης σεζόν του The Grand Tour από το Amazon

Preview της δεύτερης σεζόν του The Grand Tour από το Amazon

Η καθυστέρηση στα γυρίσματα προφανώς δεν εμποδίζει την προβολή ενός teaser video για τα κατορθώματα της γνωστής τριάδας.

Όπως είχαμε γράψει και πρόσφατα, το πρόσφατο ατύχημα του Richard Hammond έχει ήδη πάει πίσω τα γυρίσματα του The Grand Tour.

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δε θα δούμε πολύ σύντομα ένα preview από την αναμενόμενη δεύτερη σεζόν του σόου.

Μόνο τα Prime μέλη του καναλιού θα έχουν πρόσβαση στο teaser αυτό, η προβολή του οποίου θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου και θα διαρκέσει 30 ώρες. Εφέτος, η εκπομπή έχει επεκταθεί σε 13 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, ο Καναδάς, το Βέλγιο, η Κίνα, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ινδία, η Ιαπωνία, το Μεξικό, η Ισπανία, η Βρετανία και οι ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοβαρό ατύχημα του Richard Hammond με το ηλεκτρικό Rimac Concept One [video]

Το κανάλι αναφέρει πως το preview θα κάνει ένα «πέρασμα» από ό,τι έχει γυριστεί γι’ αυτή τη σεζόν, δηλαδή από τη Βρετανία, τη Μοζαμβίκη και, προφανώς, την Ελβετία.

Και λέμε προφανώς γιατί εκεί έγινε το ατύχημα του Hammond με το πανάκριβο ηλεκτρικό Rimac Concept One, το οποίο έκανε το γύρο του διαδικτύου με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το ατύχημα του Richard Hammond θα καθυστερήσει τα γυρίσματα του The Grand Tour 2

Να θυμίσουμε ότι μιλάμε για μια σοβαρή έξοδο από το δρόμο που έχει απαθανατιστεί από το φακό και μετά την οποία το αυτοκίνητο κατρακύλησε σε μια πλαγιά πριν πάρει φωτιά.

Ο Hammond γλίτωσε με πολύ ελαφρά τραύματα δεδομένου του συμβάντος.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube