Το ατύχημα του Hammond θα καθυστερήσει τα γυρίσματα του The Grand Tour 2

Το ατύχημα του Hammond θα καθυστερήσει τα γυρίσματα του The Grand Tour 2

Το σοβαρό ατύχημα του παρουσιαστή, έχει ήδη πάει πίσω τα γυρίσματα του σόου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Jeremy Clarkson, το ατύχημα θα καθυστερήσει -αναμενόμενα- τον προγραμματισμό της παραγωγής του δεύτερου κύκλου του The Grand Tour.

Μοιραία, ο Clarkson και ο May θα αναγκαστούν να επωμιστούν περισσότερο βάρος από τα γυρίσματα μέχρι ο Hammond να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ωστόσο δεν αναφέρθηκε κάτι για καθυστέρηση στην ημερομηνία έναρξης των προβολών.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ξαναγράφονται από τον Clarkson τα σενάρια από πολλά θέματα της εκπομπής αφού για τους ερχόμενους μήνες ο Hammond δε θα είναι σε θέση να οδηγήσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοβαρό ατύχημα του Richard Hamond με το ηλεκτρικό Rimac Concept One [video]

Κι ενώ αυτή τη στιγμή όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Clarkson στο Drivetribe ο Hammond «Βρίσκεται ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι στις Ελβετικές Άλπεις και όμορφες νοσοκόμες τον περιποιούνται», από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στο γραφείο.

Καθότι με ένα λειτουργικό πόδι όμως, οι συμπαρουσιαστές του αναφέρουν με φλεγματικό ύφος ότι θα είναι κυρίως χρήσιμος στο να βάζει χαρτί στους εκτυπωτές και να φτιάχνει καφέδες.



Να σημειώσουμε εδώ ότι το κάταγμα στο γόνατό του αντιμετωπίστηκε με πολύωρη επέμβαση και τώρα είναι στη φάση της ανάρρωσης.

Να θυμίσουμε ότι όλα αυτά ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν ο Hammond έχασε, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στην Ελβετία, τον έλεγχο του ηλεκτρικού Rimac Concept One και βγήκε από το δρόμο, πέφτοντας σε μια πλαγιά.

Το ηλεκτρικό hypercar των 1.250 ίππων και ενός εκατομμυρίου, κάηκε ολοσχερώς, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά με δεδομένη τη σοβαρότητα του συμβάντος.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube