Πρόταση γάμου-κατεδάφιση [video]

Πρόταση γάμου-κατεδάφιση [video]

Η πρόταση γάμου ευφάνταστου Ολλανδού στην αγαπημένη του είχε καταστροφικές συνέπειες για τη στέγη του… γείτονα!

Ένας υπερβολικός  Ολλανδός θέλησε να εντυπωσιάσει την κοπέλα του, κάνοντάς της πρόταση γάμου πάνω από το βραχίονα ενός γερανοφόρου φορτηγού. Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως, ο βραχίονας κατέληξε να πέσει πάνω στη στέγη του γείτονα –δύο φορές.

Το περιστατικό συνέβη στην ολλανδική πόλη του IJsselstein με τον άνδρα να σχεδιάζει να «κρεμαστεί» πάνω από το δωμάτιο της αγαπημένης του και να της τραγουδήσει πριν της κάνει την πρόταση.

Αλλά ο γερανός που δεν ήταν σωστά ασφαλισμένος έπεσε πάνω στην οροφή ενός γειτονικού σπιτιού. Και για να γίνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα, στην προσπάθεια του νεαρού να σηκώσει το βραχίονα με ένα άλλο μεγαλύτερο γερανό, αυτός ξαναέπεσε από ψηλότερα, ολοκληρώνοντας την καταστροφή.

Τα καλά νέα είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε και η κοπέλα είπε το «ναι». Η τοπική εφημερίδα Algemeen Dagblad αναφέρει ότι ύστερα από το περιστατικό και αφού ο νεαρός έδωσε εξηγήσεις στην Αστυνομία, πήρε τη μνηστή του για να γιορτάσουν την αποδοχή της πρότασης γάμου στο Παρίσι. Προφανώς δεν πτοήθηκε οικονομικά από την αποζημίωση που θα καταβάλει.

[Πηγή BBC και The Guardian]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube