Προς παρόν μπουσουλάει, αλλά ξέρει να οδηγάει! [videos]

Προς παρόν μπουσουλάει, αλλά ξέρει να οδηγάει! [videos]

Αυτό το περίεργο καροτσάκι των €2.700 μπορεί να μάθει το παιδί σας να οδηγεί πριν καλά καλά περπατήσει.

Για να μπούμε κατευθείαν στο «ψητό», δύο είναι τα μειονεκτήματα αυτού του παιδικού καροτσιού: Το πρώτο, προφανώς, η τιμή του. Και το δεύτερο ότι θα νομίζουν ότι το έσκασε από τον… Πύργο του Downton.

Ευτυχώς η επωνυμία της εταιρείας που το κατασκευάζει είναι « D.Throne». Και το δημιούργημα που βλέπετε ένα κάμπριο, κορυφαίο ηλεκτρικό αυτοκινητάκι-καρότσι για παιδιά που θα μπορούσατε να το δικαιολογήσετε ως παιδικό αξεσουάρ αν τα χρήματα σας έτρεχαν από τα μπατζάκια.

Το D.Throne S, όπως ονομάζεται, δεν μοιάζει καθόλου με παιδικό καρότσι, παρότι διαθέτει κάποια αναγνωρίσιμα στοιχεία, όπως ζώνη ασφαλείας και λαβή για να το σπρώχνεις. Αλλά αν ψάχνετε να βρείτε ένα τρόπο για να κακομάθετε το παιδί σας, μεγαλώνοντάς το σε μη ρεαλιστικό κόσμο, δεν θα μπορούσατε να το κάνετε καλύτερα παρά με ένα καροτσάκι με δερμάτινη ταπετσαρία, ανάρτηση, φώτα και… κινητήρα.

Όλα τα παραπάνω υποθέτουμε ότι δικαιολογούν την υπέρογκη τιμή του D.Throne S. Φυσικά για πάνω από 2,5 χιλιάρικα και ο συνοδός του παιδιού παίρνει το μερτικό του στη μεταφορά. Μπορεί να στέκεται όρθιος σε ειδική βάση πίσω από το καροτσάκι, με ελάχιστη φυσική κόπωση στη βόλτα του μικρού. Πρόκειται για μια πραγματικά συμμετοχική δραστηριότητα. Βέβαια πρόκειται για έξτρα εξοπλισμό, αλλά όχι ακριβό αν σκεφτεί κάποιος τη βασική τιμή. Έτσι τα «πέδιλα» για τους ενηλίκους έχουν €33, τα φώτα LED €61 και η διπλή θύρα USB (!) €25.

Αν όλα αυτά που είδατε και διαβάσατε σας κάνουν να θέλετε πραγματικά ένα δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην D.Throne, στη Λίμνη Jamsil Seokchon στη Seoul, στην Κορέα. Ή μέσω του e-shop ή να πεταχτείτε μέχρι εκεί και να δείτε το κόνσεπτ στούντιο και να σας κεράσουν καφέ και γλυκό.

[Πηγή D.Throne μέσω Notcot]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube