Pirelli: Μοντέλο κιλών... 90 σπάει το κατεστημένο του θρυλικού ημερολογίου

Pirelli: Μοντέλο κιλών... 90 σπάει το κατεστημένο του θρυλικού ημερολογίου

Η Pirelli θα βάλει στο ημερολόγιό της το ανθρωπάκι της... Michelin, σχολιάζουν δηκτικά οι επικριτές της ιδέας

Δεν είμαστε ραστιστές με τα παραπάνω κιλά. Κάθε άλλο. Και αν μάλιστα η είδηση αληθεύει, τότε αξίζει ένα μπράβο στην Pirelli που προσπερνά τα ανορεξικά πρότυπα της μόδας.
 
Όμως όταν από το ημερόλόγιό της έχουν ονόματα όπως αυτά των Αντριάνα Λίμα, Ιζαμπέλι Φοντάνα, Ράκελ Ζίμερμαν, Ναταλία Βοντιάνοβα κτλ, είναι δύσκολο για τους φίλους του φημισμένου αυτού ημερολογίου να δεχτούν πως αυτή τη φορά οι σελίδες του θα φιλοξενήσουν φωτογραφίες της Κάντις Χάφιν, η οποία ζυγίζει 90 κιλά και έχει ύψος 1,80 μ.
 
 
Για την 29χρονη Χάφιν δεν είναι η πρώτη φορά που θα ποζάρει, μια και έχει φιλοξενηθεί στα εξώφυλλα της Vogue σε Αμερική, Ιταλία και Γαλλία. Η ίδια δηλώνει χαρούμενη, αλλά και ευτυχισμένη γιατί ο κόσμος της μόδας δεν την αντιμετώπισε ποτέ με ρατσισμό. Μάλιστα τονίζει πως η παρουσία της στο ημερολόγιο της Pirelli περνά το μήνυμα πως κάτι πάει να αλλάξει στον σκληρό κόσμο της μόδας.
 
 
Αντίθετα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο άκουσμα της είδησης αντέδρασαν λέγοντας πως η Pirelli καταστρέφει ό,τι έχτισε με κόπο (και πολύ χρήμα) όλα αυτά τα χρόνια. Οι πλέον σκληροί μάλιστα επικριτές της ιδέας, έφτασαν να πουν πως η Pirelli «πουλήθηκε» στη Michelin μια που αποφάσισε στο ημερολόγιό της να αφήσει να ποζάρει το γνωστό «ανθρωπάκι» της τελευταίας. Κακίες... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube