Πιάσε μία από τις 40 νέες θέσεις εργασίας της Koenigsegg

Πιάσε μία από τις 40 νέες θέσεις εργασίας της Koenigsegg

Η Koenigsegg αυξάνει το ανθρώπινο δυναμικό της, προσκαλώντας ακόμα και παθιασμένους χομπίστες μηχανικούς για να συμπληρώσει 40 νέες θέσεις εργασίας.

Τα εξωτικά και πανίσχυρα supercars της Koenigsegg κατασκευάζονται σήμερα σε περιορισμένο ρυθμό 20 αυτοκινήτων κάθε χρόνο.

Φυσικά, οι υποψήφιοι πελάτες της εταιρίας είναι πολύ περισσότεροι. Η περιορισμένη παραγωγή έχει κάνει τα Koenigsegg να παραμένουν αρκετά σπάνιο θέαμα στους δρόμους του κόσμου, όμως παράλληλα έχει δημιουργήσει μια λίστα αναμονής που αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα τέσσερα χρόνια. Ο Christian von Koenigsegg είναι αποφασισμένος να μειώσει αυτό τον χρόνο, αυξάνοντας την παραγωγή στα 30 αυτοκίνητα ετησίως, ως το τέλος του 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Με ένα Koenigsegg ποτέ δεν είσαι μόνος

Για να το καταφέρει αυτό η Koenigsegg θα χρειαστεί να αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της, να μεγαλώσει την «οικογένεια», όπως αναφέρει η ίδια. Έχει ξεκινήσει την αναζήτηση, όχι μέσω εταιριών εύρεσης προσωπικού αλλά μέσω των λογαριασμών της στα social media. Παρότι θέλει να καλύψει θέσεις στο τεχνικό τμήμα της, ψάχνοντας μηχανικούς κινητήρων, βαφείς, σχεδιαστές CAD, ηλεκτρολόγους κ.ά., η σουηδική εταιρία δεν ψάχνει μόνο για αντίστοιχους πτυχιούχους. Προσκαλεί και ανθρώπους που ασχολούνται με τα παραπάνω ως χομπίστες, που έχουν μεράκι για κάτι τέτοιο, ανεξαρτήτως επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η αγγελία της Koenigsegg στα social media αναφέρει: «Ψάχνουμε για ένα αγόρι ή κορίτσι που έχει αρκετό πάθος με την Koenigsegg, για να μας ακολουθεί εδώ, αλλά και πρόσβαση σε forum όπως το Buildthreads ή το Garaget. Ψάχνουμε για παθιασμένους ανθρώπους που ξέρουν να λερώνουν τα χέρια τους. Ίσως έχετε φτιάξει το δικό σας project car, έχετε αναπαλαιώσει κάποιο ιστορικό μοντέλο ή έχετε φτιάξει και τοποθετήσει ένα νέο εσωτερικό».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Koenigsegg: «Αυτός ο κινητήρας αντέχει 200 χρόνια»

Αν έχετε κάνει κάτι από τα παραπάνω και είστε έτοιμοι να μετακομίσετε στο Ängelholm της Σουηδίας για να συμμετάσχετε στη δημιουργία των Regera και Agera RS και όλων των επόμενων project της Koenigsegg, επικοινωνήστε με την εταιρία.

[Πηγή: Koenigsegg]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube