Μέγαρα: Νέο ρεκόρ με Lamborghini Huracán Performante [in-car video]

Μέγαρα: Νέο ρεκόρ με Lamborghini Huracán Performante [in-car video]

Το γρηγορότερο αυτοκίνητο δρόμου που έχει «γυρίσει» στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων είναι πλέον η Lamborghini Huracán Performante.

Η Lamborghini Huracán Performante, το αυτοκίνητο που έσπασε τα χρονόμετρα την περασμένη άνοιξη στο Nürburgring γράφοντας 6’ 52” 01 [video], επανέλαβε το ίδιο και… στα Μέγαρα.

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, προφανώς δεν πρόκειται για κάποια επίσημη προσπάθεια της Lamborghini, αλλά για έναν ιδιώτη. Για την ακρίβεια, για τον ίδιο ιδιώτη που κατείχε ήδη από το 2016 το προηγούμενο άτυπο ρεκόρ αυτοκινήτου δρόμου στα Μέγαρα, γράφοντας 1’ 02" 296 [video] με μια Porsche 911 Turbo S (991). Το νέο του αυτοκίνητο είναι μια Lamborghini Huracán Performante, με την οποία η 1η του επίσκεψη στην πίστα των Μεγάρων έγινε την περασμένη Κυριακή.

Με λάστιχα Pirelli P Zero Trofeo R, τα οποία είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί στο πρόσφατο trackday του Speedsector στις Σέρρες (στο οποίο συμμετείχαμε κι εμείς), η πράσινη Huracán σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1’ 02" 261. Ωστόσο, το νούμερο είναι απλώς ενδεικτικό των ικανοτήτων του αυτοκινήτου, και όχι ο καλύτερος χρόνος που μπορεί να πετύχει στα χέρια του συγκεκριμένου οδηγού. Κι αυτό γιατί μια Porsche 911 Turbo που γύριζε σε πιο αργό ρυθμό στην πίστα, σίγουρα επηρέασε το πέρασμά του από την Κ9.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γράφουμε 1' 06" 70 με Nissan GT-R MY2017 στα Μέγαρα [video]

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι σε έναν καθαρό γύρο, αυτός ο συνδυασμός αυτοκινήτου-οδηγού θα σπάσει και το 1’ 02”. Το πόσο χαμηλότερα θα πέσει, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι κάποια επόμενη επίσκεψη για να το μάθουμε. Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε το in-car video, με τη Huracán να πασχίζει να περάσει τη δύναμή της στην άσφαλτο των Μεγάρων και τον οδηγό της να δουλεύει στο 110%.

[Αρχική φωτογραφία άρθρου: Alkissei Rally & Racing Videos]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube