Ούτε ο Ken Block δεν το βάζει έτσι στο γκαράζ! [video]

Ούτε ο Ken Block δεν το βάζει έτσι στο γκαράζ! [video]

Επικό ντριφτ από οδηγό που βάζει ένα μαύρο σεντάν κατευθείαν στο γκαράζ ενός… άλλου. Χωρίς να ανοίξει καν την πόρτα!

O χρήστης του liveleak που ανέβασε το video, δυστυχώς δεν μπόρεσε να εντοπίσει ούτε τον ιδιοκτήτη ούτε τον τόπο ούτε πολύ περισσότερο την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό. Αλλά μικρή σημασία έχει, καθώς η εικόνα μιλά από μόνη της.

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος που καταγράφει τι γίνεται έξω από το γκαράζ ενός σπιτιού παρά το μικρό εύρος βιντεοσκόπησης αποτύπωσε όλες τις ενδιαφέρουσες στιγμές.

Τα πάντα κυλούσαν ήσυχα στο προάστειο και η μαύρη BMW 4 Series Coupé έστεκε ακίνητη εμπρός από το γκαράζ της. Ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα, με αυτή εμπρός από τη αριστερή θέση, πάνω στην πρασιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Άψογο ντριφτ του Erik Jones, λόγω σκασμένου λάστιχου, με 290 km/h [video]

Τα μαύρο Toyota Camry φαίνεται να έρχεται από το πουθενά και με ένα μεγαλοπρεπές δεξί ντριφτ, με μπόλικα χιλιόμετρα και απολύτου «ακριβείας», περνά φίλερ από τον πίσω δεξί μέρος του προφυλακτήρα της 4άρας. Στη συνέχεια, μπαίνοντας σπάει την πόρτα του γκαράζ και το προάστειο επιστρέφει στη γαλήνη του.

Το μαύρο σεντάν, όπως θα προσέξατε ίσως οι πιο παρατηρητικοί, έχει ήδη χτυπήσει εμπρός αριστερά. Φθορά που εν είναι των προηγούμενων στιγμών, ίσως το ντριφτ που παρακολουθούμε είναι απότοκο προηγούμενης σύγκρουσης. Τώρα αυτό εάν οφείλεται σε ατζαμοσύνη ή σε καταδίωξη, μένει να το μάθουμε.

[Πηγή liveleak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube