Ο Elon Musk ζητά τώρα συγγνώμη από τον διασώστη που αποκάλεσε παιδόφιλο

Ο Elon Musk ζητά τώρα συγγνώμη από τον διασώστη που αποκάλεσε παιδόφιλο

Μετά την κατακραυγή τόσο από τον απλό κόσμο όσο και από τους επενδυτές της Tesla.

Λίγες μόλις μέρες πριν, ο Εlon Musk από ανάρτησή του στο twitter είχε αποκαλέσει παιδόφιλο τον Βρετανό σπηλαιολόγο Vernon Unsworth που είχε πάρει μέρος στη διάσωση των 12 παιδιών και του προπονητή τους στην Ταϊλάνδη.
O Unsworth είχε δηλώσει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αλλά αυτό δεν ήταν η μόνη αντίδραση που καταγράφηκε.

Στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης σηκώθηκε θύελλα για την ανάρτηση του Musk, την ώρα που οι επενδυτές της Tesla τον κάλεσα δημόσια και με επιστολή τους σε απολογία. Το χειρότερο όλων είναι η μετοχή της Tesla σημείωσε κάθετη πτώση.

Όλα αυτά ανάγκασαν τον Musk να ζητήσει συγγνώμη τόσο από τον Βρετανό διασώστη, όσο και από τους επενδυτές της εταιρείας του.
Ωστόσο έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως ο  Vernon Unsworth τον προκάλεσε και τον προσέβαλε όταν αμφισβήτησε τη χρησιμότητα του υποβρυχίου που ο Musk προσέφερε για τη διάσωση των παιδιών λέγοντας χαρακτηριστικά πως το υποβρύχιο δεν υπήρχε περίπτωση να δουλέψει και ο Musk να το βάλει εκεί που ξέρει.

Σε νέα ανάρτησή του στο twitter λοιπόν ο Musk γράφει πως ό,τι είπε το είπε υπό καθεστώς οργής, καθώς ο Unsworth είχε κάνει ανακριβή σχόλια, και μου πρότεινε να προβώ σε μια σεξουαλική πράξη με ένα μίνι υποβρύχιο, το οποίο φτιάξαμε σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του επικεφαλής της ομάδας διάσωσης.

Σε κάθε περίπτωση – καταλήγει ο Musk – η συμπεριφορά του Unsworth δεν δικαιολογεί τη δική μου και γι’ αυτό το λόγο ζητώ συγγνώμη τόσο από τον ίδιο όσο και από τους ανθρώπους των εταιρειών που εκπροσωπώ. Το φταίξιμο είναι όλο δικό μου.
Κατόπιν όλων αυτών δεν έγινε γνωστό αν ο Unsworth θα συνεχίσει να επιμένει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, ή αν θα δώσει τόπο στην οργή και το επεισόδιο θεωρηθεί λήξαν.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube