Μπήκε με το αυτοκίνητο στο οδοντιατρείο. Στον 2ο όροφο [videos]

Μπήκε με το αυτοκίνητο στο οδοντιατρείο. Στον 2ο όροφο [videos]

Μπροστά στον συγκεκριμένο τύπο, ο Dominic Toretto και οι υπόλοιποι του Fast & Furious είναι απλώς γατάκια.

Έχουμε δει διάφορα περίεργα τρακαρίσματα, τούμπες, βουτιές από γέφυρες. Πολλά αυτοκίνητα να μπαίνουν σε κτίρια. Αλλά στο δεύτερο όροφο; Αυτό εδώ ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Μετά από σύγκρουση σε έναν κόμβο δρόμων ταχείας (απ’ ότι φαίνεται) κυκλοφορίας, το αυτοκίνητο της φωτογραφίας βρήκε σε ανάχωμα με μεγάλη ταχύτητα, έκανε ένα τεράστιο άλμα, πέρασε εμπρός και πάνω από ένα λεωφορείο, από την κάμερα του οποίου βλέπουμε το πλάνο άλλωστε, και καρφώθηκε στο κτίριο. Όχι στο ισόγειο, αλλά στο πρώτο όροφο. Στην αίθουσα αναμονής ενός οδοντιατρείου.

Ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, πράγμα που εξηγεί την εκτός ελέγχου πορεία του. Από την άλλη, χρειάζεται ένας συνδυασμός πραγμάτων για να πάρουν τέτοια τροπή τα πράγματα και να προκύψει ένα τόσο εντυπωσιακό στιγμιότυπο που θα ζήλευαν οι σκηνοθέτες του Hollywood. Θα  μπορούσε να είναι σκηνή από τους Dukes, από το Fast & Furious ή τον Ιππότη της Ασφάλτου (για τους πιο παλιούς), ταινίες και σειρές στις οποίες γενικά αυτοκίνητα μπαινοβγαίνουν σε κτίρια με άλματα χωρίς να χτυπήσει κανείς. Μέχρι χθες λέγαμε ότι μόνο στο σινεμά γίνονται αυτά, και μάλιστα ανώδυνα. Ε, καμιά φορά μπορεί να γίνουν και στην πραγματικότητα αν το θέλει η τύχη.




Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube