Μηχανάκι χάνεται μέσα σε τεράστια τρύπα με τον πιο χαλαρό τρόπο του κόσμου...[video]

Μηχανάκι χάνεται μέσα σε τεράστια τρύπα με τον πιο χαλαρό τρόπο του κόσμου...[video]

Η γη ανοίγει, η άσφαλτος χάνεται κι όμως λίγα δευτερόλεπτα μετά ένα μηχανάκι έρχεται σε πολύ χαλαρό ρυθμό και αφρενάριστο πέφτει μέσα. Τα υπόλοιπα δείτε τα στο video

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορους άτυχους εποχούμενους να πέφτουν μέσα σε κρατήρες που άνοιξαν ξαφνικά. Αλλά σπάνια βλέπουμε κάποιον να πέφτει με τόσο άνετο και στιλάτο τρόπο.

Το συμβάν συνέβη στην πόλη Beihai της νοτιανατολικής Κίνας. Από κάμερα παρακολούθησης της κυκλοφορίας βλέπουμε ξαφνικά τη γη να ανοίγει κάτω από μια διασταύρωση και ένα μεγάλο κομμάτι της ασφάλτου να χάνεται.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ένα μηχανάκι έρχεται με πολύ χαμηλή ταχύτητα και ο αναβάτης δεν κάνει τίποτε απολύτως για να αποφύγει την κατάβαση στον Άδη. Ο δρόμος δεν φαίνεται να είναι κακοφωτισμένος, παρόλα αυτά το μηχανάκι πέφτει με σταθερή ταχύτητα και αφρενάριστο μέσα στην τεράστια τρύπα.


​ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η γη καταπίνει αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες! [videos]

Φαίνεται όμως πως αυτοί οι Κινέζοι είναι όλοι πολύ κουλ τύποι. Ένας περαστικός που είδε τι συνέβη πηγαίνει χαλαρά να κοιτάξουν στα τάρταρα. Καμία αίσθηση του επείγοντος.

Κι εκεί που λες ότι τον οδηγό της μηχανής τον κατάπιε η σκουληκότρυπα, αυτός αναδύεται από τα έγκατα της γης εξίσου ήρεμος όπως έπεσε. Κυριολεκτικά χωρίς γρατζουνιά! Ισορροπεί για λίγο πάνω στα συντρίμμια και με ένα μικρό πηδηματάκι βγαίνει έξω. Αυτό θα πει ψυχραιμία. Και τύχη βεβαίως βεβαίως.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube