Με μια ειδική έκδοση η BMW γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου στο DTM

Με μια ειδική έκδοση η BMW γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου στο DTM

Η έκδοση αυτή είναι η M4 DTM Champion Edition

Η BMW γιορτάζει με μια ξεχωριστή έκδοση την κατάκτηση του τίτλου στο DTM από τον Marco Wittmann. Πρόκειται για τον τρίτο τίτλο που κατακτά η BMW και ο δεύτερος τίτλος του συγκεκριμένου οδηγού.
 
Έτσι, η BMW παρουσίασε την M4 DTM Champion Edition, η οποία έχει σημαντικές τροποποιήσεις σε σύγκριση με την απλή Μ4.
Να θυμίσουμε πως η Μ4, κρύβει κάτω από το καπό της έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο κινητήρα με διπλό τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 493 ίππους  και 61,16 kgm ροπής, την ώρα που υπάρχει και το σύστημα water-injection, που συναντάμε και στην M4 GTS.
 
 
Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, έχουμε για το τυπικό 0-100 km/h μια επίδοση της τάξης των 3,8", με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 305 km/h. 

Πέρα από αυτά, η συγκεκριμένη συλλεκτική BMW (θα παραχθεί μόλις σε 200 κομμάτια) είναι λευκή με τις χαρακτηριστικές χρωματικές γραμμές που συναντούμε στο DTM. Επιπλέον υπάρχουν μπόλικα αεροδυναμικά βοηθήματα την ώρα που η παρουσία των ανθρακονημάτων είναι εμφανής σε πολλά σημεία. Η εικόνα συμπληρώνεται από μπάκετ καθίσματα και από ένα αγωνιστικού τύπου τιμόνι «Μ». 
Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια από τις 200 M4 DTM Champion Edition, η τιμή της θα ξεκινά στη Γερμανία από τα 148.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube