Κόντρα: Η McLaren 720S ταπεινώνει το Tesla P100D! [video]

Κόντρα: Η McLaren 720S ταπεινώνει το Tesla P100D! [video]

E, αφού νίκησε και τον βασιλιά του 0-100, να δούμε ποιος θα της κουνηθεί!...

Αφού κέρδισε σε κόντρα κάποιες Lambo, η νέα Mclaren 720S αναθάρρησε και αποφάσισε να τα βάλει με τον αποδεδειγμένο άρχοντα των εκκινήσεων, το Tesla Model S P100D Ludicrous.  

Θυμίζουμε ότι το αμερικάνικο ηλεκτρικό σεντάν είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο στο 0-100 km/h και κέρδισε πρόσφατα τη «Μεγαλύτερη Κόντρα του Κόσμου» που διοργανώνει το Motor Trend.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Tesla (ξανα)σπάει το ρεκόρ στο 0-100

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ «Η Μεγαλύτερη Κόντρα του Κόσμου» 2017

Το Tesla έχει νικήσει όλων των ειδών τα supercars και hypecars σε διάφορες αντιπαραθέσεις, σε δρόμο και στο drag strip. Σε κόντρες από στάση μέχρι και τα 400 μέτρα, έφτασε να θεωρείται ανίκητο.

Ε, λοιπόν, ΔΕΝ είναι ανίκητο. Το απέδειξε η McLaren. Και δεν μιλάμε για μια αμφίρροπη μονομαχία. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, η 720S κυριολεκτικά διέλυσε το ηλεκτρικό Model S όταν το Drag Times τα έστησε δίπλα-δίπλα. Και η διαφορά ήταν εντυπωσιακή, τόσο στην επιτάχυνση από στάση, όσο και στη ρολαριστή κόντρα εν κινήσει. Η McLaren άφηνε πίσω το Tesla σαν να ήταν Prius!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η McLaren 720S απειλεί τα hypercars! [video]

Περιμένουμε να δούμε και μια πιο επίσημη αντιπαράθεση, σε πίστα ντράγκστερ. Κι αν η 720S νικήσει και τότε, να δούμε ποιο αυτοκίνητο θα μπορέσει ποτέ να την αμφισβητήσει. Μόνο η Chiron, το NextEV Nio EP9 ή κάποια Koenigsegg ίσως…

[Πηγή: Drag Times]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube