«Η Μεγαλύτερη Κόντρα του Κόσμου» 2017 [video]

«Η Μεγαλύτερη Κόντρα του Κόσμου» 2017 [video]

To Motor Trend μάζεψε και πάλι 12 από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα της χρονιάς και τα έστησε δίπλα-δίπλα για το απόλυτο 400άρι. Δείτε ποιο νίκησε.

Κάθε χρόνο, το έγκυρο αμερικάνικο Motor Trend κάνει ένα διαγωνισμό “Best Driver’s Car” για τα καλύτερα στην οδήγηση αυτοκίνητα της χρονιάς.

Μέρος της διαδικασίας είναι και ο αγώνας επιτάχυνσης από στάση που ονομάζει “World’s Greatest Drag Race” κι έγινε φέτος για 7η στη σειρά φορά. Το όνομα δείχνει πομπώδες, όμως ποιος άλλος στήνει 12 αυτοκίνητα να κοντράρουν μεταξύ τους την ίδια στιγμή;

Το cast” για τον φετινό αγώνα ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων. Περιλάμβανε, με αλφαβητική σειρά, τα: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Aston Martin DB11, Chevrolet Camaro ZL1 1LE, Chevrolet Corvette Grand Sport, Ferrari 488 GTB, Lexus LC500, McLaren 570GT, Mercedes-AMG GT R, Nissan GT-R Nismo, Porsche 718 Cayman S, Porsche 911 Turbo S κι ένα Tesla Model S P100D.

Πώς συμμετείχε το Tesla σε ένα διαγωνισμό Best Driver’s Car”; Εύλογη απορία, και η απάντηση είναι ότι δεν συμμετείχε. Απλά πήρε τη θέση του Mazda MX-5 RF μόνο για τον αγώνα επιτάχυνσης, για ευνόητους λόγους.

Ο αγώνας έγινε στην αεροπορική βάση Vandenberg στην California, που έχει έναν φαρδύ διάδρομο αποπροσγείωσης, μήκους 4,5 χιλιομέτρων.

Ποιο αυτοκίνητο νίκησε; Μάλλον θα το μαντέψατε, όμως έχει ενδιαφέρον να δείτε με πόση διαφορά και ποια ήταν η κατάταξη των 12 συμμετεχόντων:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ «Η Μεγαλύτερη Κόντρα του Κόσμου» 2016 [video]

[Πηγή: Motor Trend Channel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube