Η Porsche έκανε δώρο μια μέρα στο 'Ring σε ιδιοκτήτες Carrera GT και 918 Spyder [video]

Η Porsche έκανε δώρο μια μέρα στο 'Ring σε ιδιοκτήτες Carrera GT και 918 Spyder [video]

Στους ιδιοκτήτες των πλέον εκλεκτών μοντέλων της, η Porsche προσέφερε κάτι αντίστοιχα εκλεκτό: Την αποκλειστική χρήση της Πράσινης Κόλασης για μια μέρα.

Τώρα που η Koenigsegg και η Pagani προσπαθούν να καταρρίψουν το ρεκόρ της 918 Spyder στο Nϋrburgring, η Porsche έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο στους ιδιοκτήτες του κατόχου του σημερινού ρεκόρ για τα αυτοκίνητα παραγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο γύρος της Porsche 918 Spyder στο Ring σε 6’ 57”

Και όχι μόνο σε αυτούς για να είμαστε ακριβείς. Σε μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που μπορούμε να θυμηθούμε, το Porsche Supersportscar Reunion, η εταιρεία νοίκιασε την Πράσινη Κόλαση και την προσέφερε στους κατόχους 918 Spyder και Carrera GT, για μια εξαιρετική εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Koenigsegg έκανε το One:1 «βιολί» στο Nϋrburgring [video]

Να θυμήσουμε ότι ο χρόνος της 918 είναι το απίστευτο 6’ 57”, ωστόσο τόσο η Koenigsegg με το One:1 όσο και η Pagani με τη Huayra BC λέγεται ότι ουσιαστικά έχουν κατεβάσει αυτό το χρόνο. Όμως οι προσπάθειές τους δεν έχουν κατοχυρωθεί επίσημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Pagani: Το ρεκόρ στο ’Ring έγινε (;), το αυτοκίνητο ψάχνουμε!

Με δεδομένο πάντως ότι η πίστα το Νοέμβριο θα κλείσει λόγω καιρικών συνθηκών, φαίνεται πως η 918 θα διατηρήσει τη θέση της τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2017.

[Πηγή: Autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube