Η πρώτη Lamborghini Centenario βολτάρει στο Παρίσι [video]

Η πρώτη Lamborghini Centenario βολτάρει στο Παρίσι [video]

Το άσπρο Άγνωστης Ταυτότητας Έρπον Αντικείμενο που εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο Παρίσι είναι μια Lamborghini Centenario.

Η Centenario είναι το πιο εντυπωσιακό μοντέλο στη σημερινή γκάμα της Lamborghini, και με την εταιρία να κατασκευάζει μόλις 20 κουπέ και 20 Roadster, θα είναι και ένα από τα πιο σπάνια.

Έτσι, όταν μία από τις πρώτες Centenario που παραδόθηκαν στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους βρέθηκε να βολτάρει στους δρόμους του Παρισιού, μοιραία τράβηξε πάνω της τα βλέμματα και τις κάμερες των carspotters της περιοχής. Πρόκειται για μια Centenario κουπέ σε ματ λευκό χρώμα με μαύρη οροφή. Τα χρώματα της ιταλικής σημαίας διατρέχουν το αμάξωμά της, ενώ γαλάζιο φινίρισμα έχει επιλεγεί για το εμπρός σπόιλερ, τις εμπρός κολόνες, την οροφή και τα πτερύγια του αεροδυναμικού διαχύτη. Το ίδιο γαλάζιο χρώμα καλύπτει και τις περισσότερες από τις επιφάνειες του εσωτερικού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τις Lamborghini Huracán LP610-4 & LP580-2 [video]

Η συγκεκριμένη Lamborghini Centenario ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στον Καταριανό σεΐχη Khalifa bin Hamad Al Thani. Έναν κροίσο που στα social media υπογράφει ως @ΚΗΚ, και έχει μια συλλογή supercars η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μια Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Rembrandt Bugatti, μια Ferrari F12tdf και την Τριάδα των LaFerrari, McLaren P1 και Porsche 918 Spyder. Καλορίζικη και η Centenario λοιπόν, η οποία υπενθυμίζουμε ότι βασίζεται στην Aventador, φοράει έναν κινητήρα V12 που αποδίδει 770 PS και κοστίζει περίπου €1.750.000, προ φόρων φυσικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube