Η μυστηριώδης μπερλίνα Volvo είναι το νέο S40; [videos]

Η μυστηριώδης μπερλίνα Volvo είναι το νέο S40; [videos]

Ανάμεσα στα video που έδωσε στη δημοσιότητα για την ασφάλεια του νέου XC60 η Volvo, κάνει την εμφάνισή της και μια μυστηριώδης φιγούρα μιας κόμπακτ μπερλίνας.

Μια μπερλίνα εμφανίζεται «λάθρα» δίπλα στο νέο XC60 και δείχνει να ασπάζεται τη σχεδιαστική οικογενειακή ταυτότητα της μοντέρνας γκάμας της σουηδικής εταιρείας.

Τα εμπρός φώτα διαθέτουν εσωτερικό γραφικό με το «σφυρί του Θωρ», ενώ τα πίσω δείχνουν ως ανάτυπα αυτών του υφιστάμενου Volvo S60. Ωστόσο το προφίλ του αυτοκινήτου δείχνει ότι ανήκει στην κόμπακτ κατηγορία, κάτι που μας πονηρεύει ότι το πιθανότερο είναι να ανήκει στη σειρά του νέου 40.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη αναφορά σε οποιαδήποτε επερχόμενη μπερλίνα αυτής της σειράς, αλλά ακόμα κι αν πρόκειται για ένα μελλοντικό S40 δεν θα είναι το πρώτο της ομώνυμης σειράς, καθώς αναμένεται το νέο XC40. To τελευταίο που θα έρθει να τοποθετηθεί απέναντι στα Audi Q3, Mercedes-Benz GLA και BMW X1, αλλά και στο Jeep Renegade, θα έχει τον ίδιο «αέρα» με το νέο XC60, αλλά σε μικρότερη κλίμακα. Αναμένεται δε μέσα στο 2017 με πιθανότερο ντεμπούτο στο Auto Shanghai 2017.



[Πηγή carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube