Το φορτηγάκι που πάει ανάποδα [video]

Το φορτηγάκι που πάει ανάποδα [video]

Αυτό που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι ένα αναποδογυρισμένο pick-up είναι το τρελό κατασκεύασμα ενός μηχανικού και κινείται κανονικότατα.

Ο Rick Sullivan είναι ένας φανοποιός από το Illinois των ΗΠΑ, και αυτό το ανάποδο φορτηγάκι είναι ο ευφάνταστος τρόπος που επέλεξε για να διαφημίσει τη δουλειά του.

Η έμπνευση για αυτό του ήρθε όταν έφτασε στο φανοποιείο του ένα ήδη τουμπαρισμένο pick-up από ατύχημα. Μάλλον του άρεσε το θέαμα οπότε αποφάσισε να φτιάξει ένα αυτοκίνητο που θα κινείται μονίμως ανάποδα. Για την κατασκευή χρησιμοποίησε ένα Ford Ranger του 1991 ως βάση και ένα Ford F-150 του 1995 για το ανάποδο αμάξωμα.

Το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Ο κ. Sullivan εκτιμά ότι κάθε φορά που βγαίνει βόλτα με αυτό τον τραβάνε τουλάχιστον 1.000 φωτογραφίες. «Οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται. Πρόκειται για ένα όχημα που με την πρώτη ματιά αδυνατείς να αντιληφθείς τι είναι. Αλλά με τη δεύτερη που καταλαβαίνουν θέλουν όλοι να με σταματήσουν και να το δουν από πιο κοντά».

Τα ανταλλακτικά που τοποθετήθηκαν σε αυτό το δημιούργημα προήλθαν από διάφορες πηγές και κόστισαν συνολικά περίπου $6.000. Και χρειάστηκαν σχεδόν έξι μήνες προσωπικής εργασίας του  κ. Sullivan για την ολοκλήρωση του project. Ελπίζουμε στην πορεία να μην του έτυχαν πολλές αναποδιές.

[Πηγή: designboom / Φωτογραφίες: Barcroft]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube