Επίθεση από Λιλιπούτειους!

Επίθεση από Λιλιπούτειους!

Χιλιάδες μικροσκοπικά αυτοκινητάκια κάλυψαν τον Γκιούλιβερ, μια Jaguar S-type, για να τον καταβάλουν. Αλλά ο γίγαντας συνεχίζει να κινείται κανονικά…

Η Jaguar S-type του 1999-2007 δεν ήταν ένα επιτυχημένο μοντέλο, όμως αυτό δεν είναι λόγος για να διασύρεται έτσι.

Άλλωστε, η έκδοση S-type R, με τον «κομπρεσοράτο» V8 των 410 ίππων, ήταν για ένα διάστημα το πιο γρήγορο σεντάν παραγωγής στον κόσμο, κάνοντας το 0-60 mph (0-96,5 km/h) σε 5,3”.

O ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης S-type πάντως δεν σεβάστηκε την ιστορία του μοντέλου, ούτε καν της βρετανικής μάρκας.

Μόλις πρωτοδείς τη φωτογραφία, αναρωτιέσαι τι έχει συμβεί καθώς νομίζεις πως η Jaguar έχει υποστεί επίθεση από τα διαβόητα κόκκινα μυρμήγκια της Βραζιλίας. Ή ότι πρόκειται για τον Γκιούλιβερ που του έχουν επιτεθεί οι νάνοι από τη Λιλιπούτη.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε από το Carception στο thread DiWHY του reddit, το οποίο ασχολείται με μετατροπές που είτε δεν έπρεπε να έχουν γίνει καθόλου είτε αποτελούν μια πολύ κακή εκτέλεση μιας καλής ιδέας.  

Ο τύπος λοιπόν πήγε και κάλυψε ολόκληρη την S-type με μικρά μοντελάκια αυτοκινήτων, διαφόρων ειδών και μεγεθών, αλλά κυρίως σούπερκαρ και αγωνιστικών. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό το αυτοκίνητο με τα παράξενα, πολύχρωμα… λέπια.

Τώρα, αν υποθέσουμε ότι κάθε μοντελάκι ζυγίζει κατά μέσο όρο 30-50 gr και ότι πάνω στην Jaguar έχουν κολληθεί κάπου 2.500-3.000 από αυτά, υπολογίζουμε ότι η S-type κουβαλάει ένα επιπλέον βάρος 100-120 kg. Όμως δεν το βάζει κάτω…

[Πηγή: reddit/DiWHY μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube