Ένα Boeing 747-400 για σπίτι [video]

Ένα Boeing 747-400 για σπίτι [video]

Μην σας φαίνεται περίεργο, κάποιοι μένουν ήδη σε παρόμοια σπίτια.

Ένα Jumbo jet βρίσκεται για πώληση αυτές τις μέρες στο eBay και η τιμή εκκίνησης έχει καθοριστεί στα 299.000 δολάρια.

Για όσους δεν θέλουν να περιμένουν την διαδικασία του πονταρίσματος, τέσσερις μέρες θα κρατήσει, υπάρχει τιμή «buy it now» με 900.000 δολάρια που παρακάμπτει την όλη την διαδικασία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πονταρίσματα οπότε έχουμε την εντύπωση ότι δεν θα ανέβει και πολύ η τιμή, πράγμα που το μετατρέπει σε ευκαιρία για όποιον ψάχνει ένα ιδιαίτερο και αρκετά μεγάλο σπίτι.

Πέρα από την μοναδικότητα και την εντύπωση που προκαλεί η θέα ενός τέτοιο «σπιτιού», θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα τέτοιο σπίτι έχει και αυξημένη αξιοπιστία. Και αυτό γιατί είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, έχει περάσει δεκάδες τεστ και φυσικά έχει συντηρηθεί κατά γράμμα. Επίσης, η ποιότητα και ο όγκος της καλωδίωσης ενός αεροσκάφους δεν συναντάτε σε κανένα σύγχρονο σπίτι.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκουμε είναι το μέγεθός του, μιας και θα χρειαστεί μεγάλο οικόπεδο για να τοποθετηθεί και να μην ενοχλεί τους γείτονες.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας που έγινε σπίτι στο Portland των Ηνωμένων Πολιτειών.

[Πηγή: ebay.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube