Είναι αυτή η Ferrari Purosangue; [video]

Είναι αυτή η Ferrari Purosangue; [video]

Oι «κατάσκοποι» έξω από το Maranello ισχυρίζονται ότι απαθανάτισαν το SUV της Ferrari.

Το ότι η Ferrari έχει βάλει πλώρη για να μπει στην κατηγορία των SUV είναι βέβαιο. Έχει ειπωθεί με διάφορους τρόπους, επίσημους και μη, και μάλιστα πρόσφατα από τα πλέον επίσημα χείλη σχεδόν επιβεβαιώθηκε ότι το όνομά του αυτοκινήτου θα είναι Purosangue που σημαίνει καθαρόαιμο (άλογο).

Αυτό επίσης που γνωρίζουμε είναι ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα τετρακίνητο όχημα, χωρίς όμως να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα σχετικές τεχνικές λεπτομέρειες. Επίσης στις προθέσεις του Maranello είναι το πρώτο SUV της μάρκας να είναι υβριδικό ή τουλάχιστον να έχει στη γκάμα του και μια υβριδική έκδοση.

Για την τελευταία ο θερμικός κινητήρας που θα επιλεγεί λέγεται ότι θα είναι ένας V6 twin-turbo, την ώρα που για τις λοιπές εκδόσεις ενδεχομένως να υπάρξουν δύο επιλογές, μια με 8κύλινδρο και μια με 12κύλινδρο κινητήρα στα πρότυπα της GTC4Lusso.

Με δεδομένο πως όταν βγει στην παραγωγή το SUV της Ferrari η σύγκριση με τη Lamborghini Urus θα είναι αναπόφευκτη, το Maranello θέλει να υιοθετήσει τόσο σχεδιαστικές όσο και μηχανικές επιλογές που να διαφοροποιούν την  Purosangue από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας.

Όλα αυτά μένει να επιβεβαιωθούν και καθώς οι φήμες ότι το SUV της Ferrari ήδη δοκιμάζεται σε πρώιμα στάδια οργιάζουν, οι «κατάσκοποι» την έχουν στήσει έξω από το Maranello για κάποιο αποκλειστικό πλάνο.
Κάποιοι από αυτούς λένε – όπως αναφέρει το autoevolution - ότι στάθηκαν τυχεροί και κατάφεραν να απαθανατίσουν ένα πρωτότυπο που θα είναι το επόμενο SUV της μάρκας. H αλήθεια είναι πως δεν μοιάζει και πολύ για SUV, αλλά μια και ουδείς γνωρίζει τι έχουν στο μυαλό τους οι Ιταλοί, οι φωτογράφοι (που πρόλαβαν να τραβήξουν και ένα μικρής διάρκειας βίντεο), μπορούν να ισχυρίζονται ότι έβγαλαν λαβράκι.

Πάντως αυτό που εμείς βλέπουμε είναι μια κάπως πιο υπερυψωμένη GTC4Lusso.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube