Έφηβος βγάζει φίδι από φορτηγό με τα χέρια [video]

Έφηβος βγάζει φίδι από φορτηγό με τα χέρια [video]

Αν ένα τεράστιο φίδι έχει τρυπώσει στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου σας, μη φοβάστε: μπορεί να έρθει να το αφαιρέσει ο 14χρονος Oli Wardrope.

Το να βρει ένα φίδι καταφύγιο στο αυτοκίνητό σου δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Ούτε για εσένα που θα πρέπει να βρεις τρόπο να το βγάλεις, ούτε για το φίδι, που πιθανότατα θα φύγει νεκρό από εκεί.

Σε κάποια μέρη του κόσμου όμως υπάρχουν και κάποιοι που αναλαμβάνουν να βγάλουν το φίδι με τη μέγιστη ασφάλεια και για το ίδιο. Και ένας από αυτούς είναι ο… 14χρονος Oli Wardrope, από το Queensland της Αυστραλίας. Την τελευταία φορά που χρειάστηκε να προσφέρει τις υπηρεσίας του, η δράση του καταγράφηκε σε κάμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έφηβοι οδηγούν μια Lamborghini Aventador στο χώμα [video]

Ο Oli κλήθηκε να αφαιρέσει έναν πύθωνα περίπου δύο μέτρων που είχε χωθεί στο κάτω μέρος ενός Toyota LandCruiser pick-up. Φόρεσε ως στολή εργασίας μόνο μια βερμούδα, έβαλε ένα γάντι στο δεξί του χέρι και ξάπλωσε κάτω από το αυτοκίνητο. Αφού κατάφερε να το πιάσει από το κεφάλι το τράβηξε έξω, και τελικά το έβαλε σε ένα τσουβάλι για να το μεταφέρει κάποιος και πάλι στη φύση, αλλά μακριά από το σπίτι.

Όταν αργότερα πήγε στο σχολείο του, με αυτό το video σίγουρα θα είχε μια πολύ καλή δικαιολογία αν σε κάποιο μάθημα δεν είχε διαβάσει…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube