Έφηβοι οδηγούν μια Lamborghini Aventador στο χώμα [video]

Έφηβοι οδηγούν μια Lamborghini Aventador στο χώμα [video]

Ιδού τι συμβαίνει όταν δίνεις σε έναν έφηβο μια Aventador και του λες να οδηγήσει όπως θα οδηγούσε σε ένα video game όπως το Forza Horizon 3.

Στα video games οδηγούμε με τρόπο που δεν θα τολμούσαμε ποτέ στην πραγματικότητα. Αλλά τι γίνεται όταν είσαι έφηβος, και σου λένε να οδηγήσεις μια πραγματική Lamborghini σαν να βρίσκεσαι σε εικονικό περιβάλλον;

Αυτό έκαναν οι δημιουργοί του Fοrza Horizon 3, της τελευταίας συνέχειας του δημοφιλούς προσομοιωτή οδήγησης για XBOX. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν σε περιορίζει σε κλειστές πίστες, αλλά σε αφήνει να βολτάρεις όπου θέλεις μέσα στον ψηφιακό του κόσμο. Το ίδιο, περίπου, επιχείρησαν να κάνουν και στην πραγματικότητα.

Σε μια εγκαταλελειμμένη πόλη των ΗΠΑ κλήθηκαν τρεις έφηβοι, οι οποίοι μόλις είχαν αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης. Ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων Tanner Foust επιστρατεύτηκε ως εκπαιδευτής, ή μάλλον ως... ανεκπαιδευτής τους. Σε αντίθεση με τα μαθήματα οδήγησης, που ονομάζονται driving instruction, η διαδικασία αυτή βαφτίστηκε Driver’s Unstruction, αφού οι εκπαιδευόμενοι θα έπρεπε να ξεχάσουν σχεδόν ό,τι είχαν μάθει ως κανόνες συμπεριφοράς στον δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια Ferrari 288 GTO σε έκδοση... Group B [video]

Για το ξεσάλωμα των μαθητών στο χωμάτινο τερέν της πόλης δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιο εκτός δρόμου όχημα, αλλά μια… Lamborghini Aventador LP700-4 [video]. Και την οδηγούν με τρόπο που κάποιοι από εμάς θα λυπούνταν να κάνουν ακόμα και στον εικονικό κόσμο του Forza Horizon 3, πόσο μάλλον στην πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube