Dude, για πιάσε μου μια κόκκινη και μια άσπρη LaFerrari [video]

Dude, για πιάσε μου μια κόκκινη και μια άσπρη LaFerrari [video]

Ο επαγγελματίας Αμερικανός μποξέρ Floyd Mayweather καυχιέται ότι αγοράζει τις LaFerrari δύο δύο.

Έξω από το ρινγκ, ο Floyd Mayweather είναι γνωστός για τον πολυτελή βίο που διάγει, με πανάκριβα σπίτια, ιδιωτικά τζετ και μια απίθανη συλλογή από σούπερκαρ.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια λοιπόν, έχουμε δει τον Αμερικανό επαγγελματία μποξέρ να έχει αγοράσει ένα σκασμό από Ferrari, Bugatti και Koenigsegg. Τα τελευταία δε αυτοκίνητα που περιμένουν τη θέση τους στο γκαράζ του είναι δύο LaFerrari, όπως λέει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.

Ο Mayweather εξηγεί ότι αγόρασε ένα κόκκινο και ένα  άσπρο κομμάτι από το ιταλικό υβριδικό hypercar και, παρόλα τα τραβήγματα που είχε προσφάτως με το IRS, δεν είχε πρόβλημα να υπογράψει μια επιταγή που έγραφε πάνω το αστρονομικό ποσό των $100 εκατομμυρίων. Ωστόσο, ενώ ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι νούμερο του κατέβει σε μια λευκή επιταγή, ο Mayweather είναι πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξει ότι έχει ακόμη αρκετό χρήμα στην πάντα.

Όσον αφορά τα πρόσφατα σούπερκαρ της συλλογής του, που δεν γνωρίζουμε αν αυτά θα είναι κουπέ ή Aperta, δεν θα αργήσουν να έχουν για παρέα τους μια ολοκαίνουργια Bugatti Chiron για την οποία ο Mayweather κατέβαλε πέρυσι $3,5 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube