Διαφημιστικό Ferrari GTC4Lusso T με χρήση πίσω θέσεων [video]

Διαφημιστικό Ferrari GTC4Lusso T με χρήση πίσω θέσεων [video]

Θέλεις να γίνεις ο πιο κουλ μπαμπάς από και προς το σχολείο. Ξέχνα κάθε αυτοκίνητο, ακόμη και ένα SUV όπως η Bentayga και πάρε μια GTC4Lusso T.

Με μια GTC4Lusso T δεν θα είσαι απλώς ο «μπαμπάς με τη Ferrari», αλλά θα μπορείς να πετάξεις και κάποιο συμμαθητή/τρια στο σπίτι του και μάλιστα «οικονομικά», χάρη στο downsized μοτέρ τούρμπο.

Τα video της Ferrari έγιναν λίγο καλύτερα από τη στιγμή από τη στιγμή που λανσαρίστηκε California T. Οι Ιταλοί προσέλαβαν ανθρώπους που ήξεραν πώς να αναπροσανατολίσουν τη φίρμα από το δυσεύρετο εξωτισμό σε ένα πιο φωτεινό προσκήνιο. Το video αυτό θα μπορούσε να είναι η πιο σούπερκαρ παρέκταση μιας BMW 4 Series.

Αλλά και ως ουσία, η GTC4Lusso T είναι αυτοκίνητο αυτού του φυράματος. Το εντυπωσιακό συνολικό πακέτο του αυτοκινήτου σε φέρνει με αμεσότητα στη μοντέρνα εποχή. Μπορεί να μην το έχετε παρατηρήσει, επειδή όλοι μας αξιολογούμε τα μοντενέζικα αυτοκίνητα με τον κώδικα που μας είχε τρόπον τινά επιβάλλει μέχρι πρότινος η Ferrari, αλλά η εξωτική εμπειρία της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου του Maranello διαθέτει πλέον και πυλώνες που ακούν στους όρους «εγγύηση» και «servicing». Έτσι, πέρα από μοτέρ και δυναμικά χαρακτηριστικά, η GTC4Lusso T έχει να κάνει με μια καλοβαλμένη 4θέσια καμπίνα με έμφαση στη συνδεσιμότητα και Apple CarPlay να την υποστηρίζει.

Για να ανταποκριθεί το αυτοκίνητο στην αποστολή του, οι μηχανικοί επέλεξαν τον twin-T V8 με 610 PS, παρόμοιο με αυτόν που βρίσκουμε στην 488, αντί του V12 με τους 690 PS. Αλλά το πέρασμα από την ατμόσφαιρα στο τούρμπο ανέβασε τη ροπή από τα 71 στα 77,6 kgm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 488 Spider [video]

Πολλοί λένε ότι πρόκειται για ένα καλύτερο αυτοκίνητο από την FF διότι ζυγίζει περίπου 50 kg λιγότερο, χάρη στην κατάργηση του περίεργου συστήματος τετρακίνησης. Μια διαφοροποίηση που επεβλήθη από την πραγματικότητα, διότι ενώ ο αρχικός στόχος της FF ήταν να προσφέρει ένα shooting brake παντός καιρού, η πλειονότητα των ιδιοκτητών την έκανε βόλτα γύρω από μεγαλουπόλεις και θέρετρα, όπως το Λονδίνο και το Monaco.

Τα επικοινωνιακά μηνύματα του video είναι η καθημερινή χρηστικότητα, όπως η μεταφορά των παιδιών στο σχολείο ή μια στριφτερή σβέλτη βόλτα στην εξοχή ύστερα από ένα μίτινγκ. Όσον αφορά τη μετατροπή της GTC4Lusso T σε όχημα ελεύθερου χρόνου για να μεταφέρεις το σερφ στην παραλία με ψηλοτάκουνα, μας ξεπερνά ως επικοινωνία. Τουλάχιστον δεήσαμε να δούμε μια γυναίκα να οδηγεί Ferrari. Κάτι είναι κι αυτό…

[Πηγή Ferrari]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube